2777
2789
منم چند گرم طلا دادم به خانوادم یخوردش پس دادن بقیش نه ولی میدونم میدن. خیلی استرس دارم شوهرم بفهمه

من واسه عمل مادرم خرداد پارسال طلا فروختم دادم بهشون شوهرم بفهمه خیلی ناراحت میشه.مادر اینا دیگه نمیتونن پس بدن

طلاهایی دادم که زیاد نمینداختم 

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
پیام بده به پدرت ۴۰ گرم طلا من رو پس بده شوهرم فهمیده ۴۰ گرم بهت طلا فلان سال دادم الان می خواد طلاق ...

شوهرم هیچی نداره .هیچی هیچی ...پدرم با گریه زاری نداد قران بزنه کمرش .قرار بود زمین بهم بده نداد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه عمل مادرم خرداد پارسال طلا فروختم دادم بهشون شوهرم بفهمه خیلی ناراحت میشه.مادر اینا دیگه نمی ...

خانواده منم ندارن خورد خورد میخرن البته با این اوضاع الانشون فکر نکنم حالا حالا ها بتونن پس بدن ..اون زمان تنها راه حل همین بود خدا بهمون رحم کنه

در حس خود آواره و با حال خود بیگانه ایم 

خانواده منم ندارن خورد خورد میخرن البته با این اوضاع الانشون فکر نکنم حالا حالا ها بتونن پس بدن ..او ...

مامان بابای من حتی همون خورد خورد هم‌نمیتونن اصلا ندادم که‌پس بگیرم.از خدا خواستم هیچ وقت شوهرم نفهمه.حرام که نبود طلاها شرعا مال منه.ولی خوب بفهمه بد میشه.حالا خدا رو شکر شوهرم اهل طلا فروختن نیست که بیاد سراغ اونا.اصلا هم‌نمیگه فلان انگشتر مثلا کجاس

مامان بابای من حتی همون خورد خورد هم‌نمیتونن اصلا ندادم که‌پس بگیرم.از خدا خواستم هیچ وقت شوهرم نفهم ...

خداروشکر..شوهر منم امار طلاها رو‌نداره یعنی ظاهرش و چقدر دارم اینارو اصلا یادش نیست اون تیکه طلاییم فروختم از حقوق خودم بود نه از مجردیام بود نه اونایی شوهرم خریده بود ولی خودشون گفتن پس میدیم منم اصلا به روشون نیوردم ولی شوهرم بفهمه بخاطر پنهونکاری میدونم بد دعوایی راه میوفته امیدمون با خداست امیدوارم هیچوقت نفهمن

خداروشکر..شوهر منم امار طلاها رو‌نداره یعنی ظاهرش و چقدر دارم اینارو اصلا یادش نیست اون تیکه طلاییم ...

باز خوبه شما مال خودت بوده

حالا منم اگر یک درصد فهمید میگم مگه به غریبه دادم؟به مادرم دادم دم عمل هم بود.اگر هم به تو میگفتم بهشون قرض بدی باید پس میدادن که نداشتن ...

باز خوبه شما مال خودت بودهحالا منم اگر یک درصد فهمید میگم مگه به غریبه دادم؟به مادرم دادم دم عمل هم ...

مریضی قانع کنندست ولی من بخاطر بدهی ..اگر اونکار نمیکردم ابروریزی میشد  

خوشحال شدم باهاتون حرف زدم فهمیدم تنها نیستم مرسی☘️

شوهرم هیچی نداره .هیچی هیچی ...پدرم با گریه زاری نداد قران بزنه کمرش .قرار بود زمین بهم بده نداد

چرا پدرتو نفرین می کنی

صاحب اصلی بوده

یه روزی داده دوباره پس گرفته

در مورد پدرت اینطوری نگو