بزنم به کاری و خلاصه هر روز منو تحت فشار عصبی میزاشت .اینم بگم بابام پول طلاهامو نداد بهن و خیلی راحت گفت ندارم و نمیدم ...منم هر چ گریه کردم یه چیزی جاش بهم بده گفت فعلا نه .خلاصه طلا دادم به شوهرم ۱۱۵ ملیون فروخت و ضرر کرد الان ۵۰ تومانش مونده .اینقدر حالم بده .خدا لعنت کنه پدرم رو .ازم گرفت با گول و اینا شوهرمم گفت به اون دادی به منم بده .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانواده منم ندارن خورد خورد میخرن البته با این اوضاع الانشون فکر نکنم حالا حالا ها بتونن پس بدن ..او ...
مامان بابای من حتی همون خورد خورد همنمیتونن اصلا ندادم کهپس بگیرم.از خدا خواستم هیچ وقت شوهرم نفهمه.حرام که نبود طلاها شرعا مال منه.ولی خوب بفهمه بد میشه.حالا خدا رو شکر شوهرم اهل طلا فروختن نیست که بیاد سراغ اونا.اصلا همنمیگه فلان انگشتر مثلا کجاس
مامان بابای من حتی همون خورد خورد همنمیتونن اصلا ندادم کهپس بگیرم.از خدا خواستم هیچ وقت شوهرم نفهم ...
خداروشکر..شوهر منم امار طلاها رونداره یعنی ظاهرش و چقدر دارم اینارو اصلا یادش نیست اون تیکه طلاییم فروختم از حقوق خودم بود نه از مجردیام بود نه اونایی شوهرم خریده بود ولی خودشون گفتن پس میدیم منم اصلا به روشون نیوردم ولی شوهرم بفهمه بخاطر پنهونکاری میدونم بد دعوایی راه میوفته امیدمون با خداست امیدوارم هیچوقت نفهمن