2777
2789
عنوان

دوستی فرزند

90 بازدید | 12 پست

سن پسرم حدود ۱۰ سال و نیم است. خیلی اهل دوستی نیست و دوست صمیمی نهایت دو تا داره.

اخیرا با دختر یکی از دوستان قدیمی که هم سن هستند و نهایت سه یا چهار بار هم را دیدن، تلفنی پیام میزارند.

حس میکنم پسرم زیادی هیجان زده شده و نگران هستم.

حرف هاشون را گوش کردم و صحبت های بچه گانه در مورد رنگ اتاق و مدرسه و عروسک ها بود.

بنظرتان نگرانی ام بی مورد است یا باید اقدامی کنم؟

پ.ن: ساکن ایران نیستیم و پسرم اینجا مدرسه را شروع کرده و همکلاس و هم گروهی دختر همیشه داشته..

Just a Man

جسارتا کدوم کشور؟

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا پسرت راجبع عروسک باید حرف بزنه 🙄🙄

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

عروسک لبوبو که تازگی مد شده..

اها 

خب الان این چه نگرانی داره 

۱۰سالشونه سنی ندارن که بخواید حساس بشید 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

کانادادختر خانم ساکن ایران است.

خوشگلم ول کن بابا خارجین دیگه فقط پدر و مادر دختره مشکلی ندارن؟

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀

نه به گوشی مامان دختر خانم پیام میده..

حساس نشو