2777
2789
عنوان

از یک خانومی دعا گرفتم برای این که

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو گلدون یا باغچه ولی بابت اون دعا نگران نباش برای دفع بلا صدقه بده گاهی رفیق بازی مرد آدم رو مجبور ...

بخدا خستم کرده ۲تومن زنه ازم پول گرفت  یکی نیست بگه اون ۲تومن میدادم کلی برای خودم چیز میز میخریدم.  مقصر شوهرمه خدا به راه هدایتش کنه. باورت نمیشه گوشی همش دستش یکسره داره تلفن حرف میزنه تا یک ساعت شده فکر کن از زن بدتره 

بخدا خستم کرده ۲تومن زنه ازم پول گرفت یکی نیست بگه اون ۲تومن میدادم کلی برای خودم چیز میز میخریدم. ...

میدونم چی میگی ما هم یکی از آشنا همین طور بود دیگه اینقدر بین زن و شوهر سر این جریان دعوا بود مجبور شدیم دعا گرفتیم تا ارتباط مرد با دوستش کم بشه

التماس دعا

بزار من بهت بگم که قبلا می گفتم ته جادو و اینا بازی با احساساته برات بگم 

برام یه اتفاقی افتاد که فهمیدم جادوم کردن یا چیزایی شبیه به همین چیزا ، تهش ایمانم به خدا قوی تر شد چون هر کاری که می کردن تهش به نفعم داره تموم میشه، دو تا آرزوی داشتم که بهشون رسیدم بازم میگم تاثیرش خیلی خیلی خیلی کمه.

پس توکل کن و نترس ، توبه کن و دیگه سراغ این کارا نرو 

اگر سوره قرآن هست ک بهتر بود اون سوره را تو خونه پخش میکردی صوتش رو یا خودت مرتب مبخوندی نه اینکه بری بگیری از کسی 

مثلا حدیث کسا برای ازدواج هست آداب خودش رو داره و بهتره خونده بشه و.... ن اینکه بریم از دعا نویس بگیریمش

انداختم تو سرکه سفید جوشید. انداختم آشغال

یه خری چهل به چهل دعا برا ما می‌گرفت شوهرم غلامش شده بود.جدا یه دلسوزی دعا محبت گرفت.وای شبی چندین بار با هراس از خواب میپریدم.با جن چشم تو چشم شدم..ترسو شده بودم.جلو آب روان خوردش کردم انداختم دور.در ثانیه خوب شدم.

منم دیگه سمت این چیزا نمیرم. زندگیم بخدا میسپرم خدا خودش برام بسازه

خدا گفته از تو حرکت از من برکت.من خودم بشخصه افراد سم زندگیم بیرون کردم.اوایل یه طرفه شد.چه رفت و آمد چه زمگ.بعد بی محلی کردم و شماره مسدود.الان چشم تو چشم بشم سلام نمیکنم.راحتم....