2777
2789

یکم از این حالت انزوا درشون بیارید

گاها بچه ها غرور بی جا دارن یا رفتارهای بی ادبانه 

نمیگم بچه خودم عالیه اصلا ابدا اما هر روز سعی میکنم نکات اخلاقی و تربیتی بهش یاد بدم

اما بعضی والدین مشخصه اصلا ابدا هیچ تلاشی در این زمینه نمیکنن

دختر همسایه ما خیلی بی عاطفه و بی احساسه ، دختر من بهش سلام میده مودبانه اونوقت ایشون نگاه میکنه و مغرورانه روشو میکنه اونطرف! 

مشخصه روی ادب و تربیتش اصلا کار نشده

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

الان حمله میکنن

بعضیا گارد دارن نمیخوان بفهمن که بلد نیستن بچهاشونو تربیت کتن

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

نمیدونم روش و برخورد مناسب با این افراد چیه 

دخترم ناراحت میشه بغص میکنه . بهم میریزه 

منم میگم مامان نشنید و ..

یا میگم دوستته دیگه اشکال نداره حتما نشنیده

نمیتونم به دخترم بگم همسایه رو میبینی سلام نکن و بی ادبانه روتو کن برو 

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نسل دهه۶۰اکثرا رو تربیت بچه هاشون وقت نذاشتن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

متاسفانه الان خیلی از مادرها خودشون ادب ندارن چه توقعی از بچه هاشون دارین؟

طرز صحبت‌ بعضی خانم ها رو توی همین سایت نگاه کنین. آدم گاهی فکر می‌کنه به جای سایت زنونه اومده وسط چاله میدون

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
اتفاقا این نسل چون خودشون ادب خوب یاد گرفتن بچه هاشون نسبت به بچه های دیگه عاطفی تر ومسئولیت پذیر تر ...

من که ندیدم 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اتفاقا این نسل چون خودشون ادب خوب یاد گرفتن بچه هاشون نسبت به بچه های دیگه عاطفی تر ومسئولیت پذیر تر ...

منم با شما موافقم 

مادر این دختر متولد ۷۴ 

البته شخصیت و ادب اصلا ربطی به سن و دهه نداره 

اما مادرای دهه شصت چون خودشون مبادی آداب بودن بچه هاشون عالی هستن

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

دیگه مشکل از فرهنگ اطرافیان شماست

نه تنها اطرافیان چون من معلمم دارم تو جامعه میبینم☺

نه تنها اطرافیان چون من معلمم دارم تو جامعه میبینم☺

بازم برمیگرده تو محیطی که شما تدریس می کنید .من یه مادر دهه شصتی هستم دوتا دختر نوجوون دارم سعی کردم اصول تربیتی که خودم یادگرفتم بهشون یاد بدم قطعا بچه های من اشتباهاتی دارن ومن ترجیحم تذکر تا ردشدن