2777
2789
عنوان

همسرم جا خوابشو عوض کرد

383 بازدید | 41 پست

ما دیشب یه بحث خیلی خیلی کوچولو کردیم بحث هم نبود سر تاریخ مسافرت رفتن من مخالفت کردم فقط اونم رفت تو اتاق خواب خوابید (ساعت۹) من بعدش رفتم تو اتاق یکم اذیتش کردم مثلا چراغ خاموش روشن کردم رو تخت بپر بپر کردم و نزاشتم بخوابه که یهو پاشد رفت تو اتاق کناری خوابید برای اولین بار!

منم خیلی عصبانی شدم

صبحش عذرخواهی کرد و با گل امد خونه بعدش خواست بهم نزدیک بشه که من خیلیییی مقاومت کردم و نزاشتم بهش گفتم از دیشب به بعد ما دیگه هم‌خونه‌ایم اونم باز قهر کرد رفت بیرون از خونه

حالا چیکار کنم؟☹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه خاله بازیه😁

بیخیال زندگی رو خیلی به خودتون سخت گرفتید 

خوش باشید

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

زیادی ناز کردی دیگه از دلش دربیار

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

بخاطر همچین چیزی گفتی ما هم خونه ایم!!!! حالا یشب جدا خابید آسمون ب زمین رسید مگ صبحم ک معذرت خاسته بیچاره

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

وقتی عذرخواهی میکنه و برات گل میاره نباید ادامه بدی

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

خاب مریض بودی که سر بحث تاریخ مسافرت انقد کشش دادی و بعدم به شوهرت گفتی ما همخونه ایم. عجب آدمی هستی. لوس بازیا چیه. رفتارت بچگانه بود عزیزم

بعدم همسرت جاشو جدا نکرد، والا بپر بپر کردی رفت جای دیگه خوابید

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

اگه خسته بود و نزاشتی بخوابه،حق داشته ناراحت بشه

اگه هم قهر میخواسته بکنه... اینجا هردو مقصرین

کاش ظهری که عذرخواهی کرد کشش نمیدادی

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️