2777
2789

الان بازم یاد گذشته افتادم ،خونواده ی همسرم چقدر بچمو ازم گرفتن ،منم که تنها ،نتونستم باهاشون مبارزه کنم،الان جفت خواهراشون بچه دار نمیشن و زندگی نکبتی دارند،خدا می‌دونه چه شب‌هایی رو با گربه سر کردم ،سالیان ساله گذشته ولی من گاهی مث الان یادم میوفته گریه م میگیره ،وای خدایا ....این دنیا که بماند اون دنیا حلالشون نمیکنم

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بچت کجاس؟؟

پس نرفتین دادگاه؟؟

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

مامان بزرگم منو از مامانم گرفته بود روز زایمان اومده بود منو برده بود مامانم تا سه روز منو ندیده 

هنوزم هنوزم با اینکه من خودمم بچه دارم تعریف میکنه گریه میکنه

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا یادم نمیاد چطور بزرگ شد طفلی....زورم به کسی نرسید،ولی خدایی چطور از دلشون میاد یه مادری رو از بچش جدا کنن،اخ خدا ،خیلی جیگرم سوخته

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

خیلی دلشون میخواست بگیرن ولی نتونستن.

شوهرم برا اینکه حرصم بده هر شب بچه رو می‌برد خونشون.

بچم عاشقشون بود. ولی خب خدا با منه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

من طلاق گرفتم بچه هام میومدن پیشم آخر هفته ها،پسر کوچیکه م چند هفته نیومد کاری کردن ازم جداش کردن خیلی سال ندیدمش حتی نمیدونم چه شکلی شده ..همیشه از خدا میخوام روزی تواس پس بدن هم باباش هم اون زن 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......