2777
2789

واسه چی چندسالشه

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بخدا یکی میگه کرونا گوارشی گرفته یکی میگه آنفولانزا😭 ۳۰ درصد ریه ش درگیر شده نگرانشم😭

یاابوالفضل بیچاره نگران نباش بستری میکننن چرک خشک.کن قوی میگیرع خوب میشه

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

برادر من ۴۵ درصد ریه ش درگیر شد سال ۱۴۰۰

بیمارستان بستری شد ۵ روز بهش رمدیسیویر زدن و سرم های مختلف و تحت نظر بود 

با شلنگ نفس میکشید

خودمم ۱۵ درصد درگیر بود ریه م، من بستری نشدم

انقدر واسه برادرم گریه کردم که خدا میدونه

معامله کردم با خدا که اون سرحال بشه من به جاش برم بیمارستان

ولی گذشت اون روزا.....به سختی

برادر من ۴۵ درصد ریه ش درگیر شد سال ۱۴۰۰بیمارستان بستری شد ۵ روز بهش رمدیسیویر زدن و سرم های مختلف و ...

خوب شدن کامل بعد از ۵ روز؟😭

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
خوب شدن کامل بعد از ۵ روز؟😭

آره بعد دو روز کامل شلنگ رو برداشته بود

بدون شلنگ اکسیژن سرگیجه داشت و نمیتونست قدم برداره

با ویلچر بود

شکمش هم کار میکرد دیگه

آخه قبلش دو روز بود هیچی نمیخورد بالا میاورد

اسهال داشت

کرونا دلتا گرفته بودیم 

هم گوارشی بود هم ریوی

آره بعد دو روز کامل شلنگ رو برداشته بودبدون شلنگ اکسیژن سرگیجه داشت و نمیتونست قدم بردارهبا ویلچر بو ...

الهی شکر که خوب شدین عزیزم

منم همش دارم یواشکی گریه میکنم

یه مامان‌بزرگ پیر هم دارم که پیشمه و بدتر از منه اعصابمو خورد کرده از بس نگرانه واقعا نمیدونم چکار کنم

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
الهی شکر که خوب شدین عزیزممنم همش دارم یواشکی گریه میکنمیه مامان‌بزرگ پیر هم دارم که پیشمه و بدتر از ...

اصلا نگران نباش

زود خوب میشه

حالتو کامل درک می کنم🌺

گوشی دستش باشه فیلم ببینه حواسش پرت بشه

آب میوه براش ببرین خودتون آب سیب براش بگیرین

میوه براش پوست بگیرین

آب خوب بخوره

من همه ی لحظات حواسم به گوشی بود تا پیام بده و از حالش بگه آخه نمیذاشتن ملاقات داشته باشه

ساعت ۵ و نیم صبح پیام داد سریع جواب دادم گفت بیداری گفتم من همه لحظات پیشتم 😭روزهای سختی بود 

نگران بودم

آخه برامون دعا هم میگیرن میترسیدم بلایی سرش بیاد