2777
2789
عنوان

شوهر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 80 پست
آره بهم میگه تمام تلاشمو بخاطر تو کردم که با من ازدواج کنی

پس به این ادم‌نگو وضعیت متوسط.

کسی وضعیتش متوسطه که با ۳۰ ۴۰ سال سن خونه و ماشینم نداره و تورو بخاد ببره مستاجری و بخاد تازه از صفر شروع کنه شناختم که ازش داری خیلی عالیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز باهاش قرار دارم پس بهش میگم که قبوله آخه تا حالا سه بار بهم گفته و منم گفتم میخوام فکرام رو ...

یه مدت برو بیا باهاش اگه واقعا دوستش داری به چشم دوست پسر نبینش بعد از این به چشم خاستگار و همسر ایندت ببینش حسابی زیرو روش کن بیرون رفتناتون خرج کردناش توجهاش همه رو ببین حتی تو خونوادش برو رفتارای اونا رو ببین . ببین چقدر وابستگی داره به مادرو پدر وخاهراش حتی مسافرت برید خونوادگی اینا خیلی مهمن

درامدش چقدره؟ میدونی اینارو

درآمدش ماهی ۵۰ تا ۷۰ تومن هست که ۵ تومنش رو میزنه به حساب من و یه مقداری هم خودش خرج میکنه و بقیشو پسنداز میکنه یا طلا میخره ،

باهاش بیرون زیاد رفتم و دوسال با هم دوست هستیم ،

به خانوادش هم وابستگی نداره ،

بیرون هم که میام خیلی بهم توجه میکنه و احساس میکنم دیگه خیلی زیاده این ابراز علاقه هاش که آدم خسته میشه فقط همینش بده ،

درآمدش ماهی ۵۰ تا ۷۰ تومن هست که ۵ تومنش رو میزنه به حساب من و یه مقداری هم خودش خرج میکنه و بقیشو پ ...

خیلی عالیه درامدش پس بهت تبریک‌میگم با این انتخابت.

اتفاقا توجه و ابراز علاقه محبت بین زن و مردو بیشتر میکنه

اون از دوست داشتنشه که محبتو نشون میده هم با کلامش هم رفتارش معلومه مرد عاقلیه قدرشو بدون 

خوشبختترین باشی عزیزدلم بهترینها سهم دلت❤🎀

خیلی عالیه درامدش پس بهت تبریک‌میگم با این انتخابت.اتفاقا توجه و ابراز علاقه محبت بین زن و مردو بیشت ...

مرسی که کمکم کردی 

امروز باهاش میرم بیرون و نتیجه رو میگم اگه شد میشه یکم کمکم کنی چون من تجربه ندارم و کشی نیست که بهم کمک کنه

مرسی که کمکم کردی امروز باهاش میرم بیرون و نتیجه رو میگم اگه شد میشه یکم کمکم کنی چون من تجربه ندارم ...

عزیزمی انشالله برات خیر پیش بیاد

ببین گلم مستقیم بله رو نده فقط تا دیدیش بهش بگو فلانی من با خونوادم حرف میزنم وبهت خبر میدم 

چون شما اول باید با پدرمادر هماهنگ کنی در جریان باشن تا اونا رضایت دادن بهش بگو فلان روز به مادرت بگو به مادرم زنگ بزنن تا دوتا مادرا باهم حرف بزنن بعدم حرف زدن یه روزو مادرت در نظر بگیرن بیان خاستگاریت