2777
2789
عنوان

ولی من از این وضع طلاق تو این جامعه خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 29 پست
در کشوری ک الگومون اینا باشن از مردم عادی چ انتظار داری؟؟؟؟؟ حالا اونا پول دار هستن ب چپشونم نیس

همین دیگه خدا اینارو  لعنت کنه . دیگه نمیشه توقعی داشت هی میبینم چقدر مردم دورشون  جمعه تعجب میکنم . مگه چی دارن . فقط با پول بلیط ملت تو سینما و دست مرد های میلیونی اینجوری میشن . میگفت فصل اول جوکر میانگین ۳۰۰ ۴۰۰ تومن میگرفت هر مهمان.  فکر کن 

اره دقت کردی این بازیگران با تمام سینما خوابیدن .چه مرد و چه زنش ، ده بار طلاق گرفتن ازدواج کردن و ش ...

مردم سازگاریشون رفته زیر سوااال   نمیسازن تحمل سازش کم شده     منو الان دخترم میبینه میگ خاک برسرت چرا تحمل میکنی    ولی نمیدوووونه من ماااادرم  قبل اینک ب فکر خودم باشم ب فکر بچه هایی هستم ک خودم خاستم ب دنیا بیارمشون وباید از خودم خاسته ام بگذرم براشون     پس تحمل و صبر همه یکی نیس    الان جوانها صبر ندارن   یا کم میارن جونشونو میگیرن   یا طلاقو آدامس دهنشون کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تربیت غلط کار رو به اینجا کشوند سالها گفتن ازدواج یعنی سوختن و ساختن گفتن با لباس سفید برو با کفن برگرد یعنی خیلی از حق و حقوق رو از دو طرف گرفتن نگفتن ازدواج یعنی پیشرفت دو تا آدم کنار هم نگفتن هدف از ازدواج یعنی استقلال فردی و شخصی ما خیلی هامون اصلا مهارت های لازم برای شروع زندگی رو نداریم اصلا بلد نیستیم چطور شرایط رو مدیریت کنیم بلد نیستیم چطور نه بگیم بلد نیستیم کی و کجا چه حرفی رو بزنیم بلد نیستیم ناراحتی های حل نشده رو چطور حل کنیم 

خیلی از مردها اصلا شناختی از روح و روان یه زن ندارن خیلی از زنها اصلا دید اشتباهی از یه مرد دارن و فکر میکنن همسر یعنی غول چراغ جادو همه اینا باعث طلاق شده 

و توي نسل بعدی که همه بچه های نازپرورده تحویل جامعه میدیم وضعیت به شدت بدتر میشه 

الان اصلا لازم نیست به بچه تو محیط آموزشی یاد بدیم انتگرال یعنی چی ولی خیلی نیاز هست که بهشون یاد بدیم چطور احساساتشون رو بروز بدن و چطور خشم رو کنترل کنن و...‌

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

مردم سازگاریشون رفته زیر سوااال نمیسازن تحمل سازش کم شده منو الان دخترم میبینه میگ خاک برسرت چ ...

منم با کوتاه اومدن موافق ترم ‌ کلا تو خانواده ... چه بین بچه ها چه با پدر و مادر چه زن و شوهر ، الان منم ناراحتم چون حتی خواهر و برادر با هم نمی‌سازند. اگه کلا مثل فیلم های خارجی زندگی کرد به نظرم واقعا دوومی نمیاره چیزی  .‌ الان دختر شما لابد فکر میکنه چقدر زن های طلاق گرفته خوشبخت ان و راحت در حالی که من میبینم زنه از بی پولی کلیه فروخته،  از خیریه کمک میگیره یه بچه دست تنها بزرگ‌میکنه . خیلی سخته 

میدونی مشکل ازچیه؟

زن قدیم خیلی باارزش تر بود

زن امروز باید تو خونه کار کنه ،بیرون کارکنه،بچه داری کنه ،به خودش برسه،اززیبایی عقب نمونه وگرنه چشم شوهرش دنبال بقیه س

به خودشم برسه بازم چشم شوهر دتبال دیگران

میگن اگر به یک ابرانسان انقدمسئولیت بدی کم میاره

ازطرفی مردا دارن روزبه روز بی مسئولیت تر میشن درهمه زمینه ها

میگن شرایط اقتصادی بد ،اعصاب نداریم 

محبت نمیکنن به زن بیچاره ای که باهزار امید ازدواج کرده 

محبت شون خرج یکی دیگه میکنن

قدیما مرد اگه زن دومم میگرفت زن اول طلاق نمیدادخیلی کم بودن که جدا میشدن

ناموس خیلی باارزش بود

میدونی مشکل ازچیه؟زن قدیم خیلی باارزش تر بودزن امروز باید تو خونه کار کنه ،بیرون کارکنه،بچه داری کنه ...

فکر کنم جوابی که میخواستم همین بود واقعا . به نظزم داری خیلی درست میگی ، الان هی میگن نه زن قدیم کتک می‌خورد تو سری می‌خورد بدبخت بود ما الان تحمل نمی کنیم.  ببین اول طلاق به نظر میاد ازاد شدی و خوبه ولی بعد ده سال ایا به اون استقلال و حال خوب میرسی ؟ متاسفانه چون مردا بی مسئولیت  شدن منم‌مثل شما فکر میکنم خیلی بهانه میارن و خب اینجوری شانس اینکه زن های طلاق گرفته به زندگی خوب برسن بعد ده سال کمترم  هست . چون شرایط اقتصادی بده همه نمی تونن پول خوب در بیارن ، بعد ده سال با مسئولیت  بچه خسته و فرسوده میشن‌حتی اگه خرج بچه رم مرد بده که اکثرا دیگه درست درمون نمیده بعد طلاق ، بازم ادم از یه گل مراقبت کنه روانش کلی به چالش  می افته چه برسه بخواد بچه بزرگ‌کنه تنهایی . بعد ده سال با خرج زیاد و خستگی روانی ، اولا دیگه مرد با مسئولیت  فهمیمی  نیست بیاد سراغ زن و بعد هم عمر رفته و زندگی به سگ دو زدن گذشته البته یه سری زن ها شرایط خوبی بعد طلاق تجربه میکنن و ازدواج موفق میکنن اما من حس میکنم باز این آمار پایین تر از زن های آسیب دیده هست وگرنه این همه موسسه  خیریه.  این همه کاریابی و این همه مشکلات روحی نباید زیاد می‌بود.  من با شما موافق ام حس میکنم قدیم زن ها احترام بیشتری  داشتن . و حداقل اگر کار میکردن ، بار روانی تنها بزرگ‌کردن یه بچه ی بی پدر رو انقدر تحمل نمیکردن . حس میکنم رسانه مارو گول زده . همیشه تو سینما و رسانه ، زن موجود بدبخت رنج کشیده ای نشون داده میشه در زمان قدیم . من نمیگم کتک و بداخلاقی مردا نبوده ولی حس میکنم حقیقت از ما پنهون شده . اگه مردا انقدر کتک میزدن و در این سطح بد بودن که باید تا الان منقرض شده بودیم . همونطور که میبینی الان به سمت انقراض میریم اتفاقا،  یکی دو بچه نهایت ، ال جی بی تی کیو . مامان سگ و گربه شدن و .... منظورم اینه با اینکه اون زمان قحطی وحشتناک بوده جنگ بوده یه سری شاه خر داشتیم هرروز مملکت رو میدادن میرفت ، بازم خانواده دووم آورده  .... اما امروز خانواده اصلا دووم‌نمیاره تشکیل نمیشه که .تشکیل بشه خراب میشه.... و تو کل دنیا روند تقریبا همینه و این عجیبه . و خیلی ناراحتم.  دوست و رفیق که برا ادم خانواده نمیشه . بازم‌پیام‌شمارو دوباره و دوباره میخونم  و روش فکر میکنم احساس میکنم دارین واقعا درست میگین . نهایت ی زن دوم می اومد به هرحال زندگی متوقف نمیشد هرچند تلخ میشد  شاید . الان که کلا نابود میشه .

فکر کنم جوابی که میخواستم همین بود واقعا . به نظزم داری خیلی درست میگی ، الان هی میگن نه زن قدیم کتک ...

اره مردای قدیم غیرت داشتند ،نمیزاشتن کسی به ناموسشون نگاه کنه 

چه برسه به اینکه زن طلاق بدن ببینن رفته بایکی دیگه 

من خودم درحال طلاقم 

چون شوهرم ذره ای غیرت نداره ،درکی اززندگی مشترک نداره ،بچه دوست نداره ،مبگه خواستی سگ وگربه میخرم ،مادر پدرم نگه دار

یک ماه میومدن خونه مون باید سرم بامادرشوهر وآزار واذیت هاش گرم میکردم

بهش میگفتم کسی هست مزاحمم برام شارژ میفرسته ذوقش میکرد

الانم میگه جدا شیم وخوشحال 

میخواستم کار پیدا کنم میگفتم صاحب کار چشم هاش هرزه است 

تو یک محیط باید باهاش تنها باشم به جای اینکه بامن موافق باشه میگفت اهل کار نیستی دیگه میخواد چکارت کنه مگه 

من تو این زندگی هرلحظه مرگ رو حس کردم زنی که دروجودم بود مرد

همش میرفت جلو آینه به خودش میرسید جوری که یک دختر روتین پوستی داره 

حالم ازهرچی مرد امروزیه بهم مبخوره

اسم مرد به ننگ کشیدن

اره مردای قدیم غیرت داشتند ،نمیزاشتن کسی به ناموسشون نگاه کنه چه برسه به اینکه زن طلاق بدن ببینن رفت ...

خواهر الهی خدا یه زندگی خیلی خوب نصیبت کنه من خیلی میفهممت . مرد بی غیرت وحشتناک ترین و فاجعه ترین اتفاق جهان برای یه زنه ، من خودم تجربه شو دارم . حاضره ببره بفروشتت به خاطر پول . یعنی تمام وجود یک زن رو نابود  میکنه تمام احساسات یک زن میمیره هیچی از یه زن نمی مونه . و چقدر تلخه . تمام‌حرفات رو درک‌کردم کامل... متنفرم از اونایی که یاد این مردا میدن بی غیرت باشن ، زن هایی که داد میزنن من‌ناموس کسی نیستم . قبلا غیرت و ناموسی بود.  حریم و حرمتی بود . ی زن تنها چقدر الان عذاب میبینه . باز قبلا یه مردی  بود رگ غیرتش بجوشه . الان‌میبینم وایییی پسرای تو خیابون و بدتر اونایی که مرد ان معلومه چقدر راحت و بی پروا و بی حیا با زن جماعت برخورد میکنن . فروشنده رو ول میکنی یه جوری لاس میزنه حال ادم ب هم‌میخوره . میتونم بگم بی غیرتی چیزی بود که تا مغز استخوان یه زن معمولی مثل من رو پوسوند  و نابود کرد . یا باید کلفت این و اون باشی وقتی با مرد بی غیرتی یا ابزار پول سازی برای مرد ... خدا لعنت کنه بی غیرت رو اگه هدایت نمیشه... فقط یه زن که بویی از سلامت روان و عقل برده میفهمه غیرت مرد برای خود زن خوبه. این زن های امروزی که تا اسم‌غیرت مرد میاد عوق  میزنن همون هایی هستن که پررو پررو تو روت نگا میکنن میگن واااا زنا چیه بدن خودمونه هرکار بخواییم میکنیم دردشونم  پوله . از زلیخا بدترن. 

خواهر الهی خدا یه زندگی خیلی خوب نصیبت کنه من خیلی میفهممت . مرد بی غیرت وحشتناک ترین و فاجعه ترین ا ...

ممنونم ازت ان شالله یک آدم خوب و باایمان تو زندگیت قرار بگیره

و زندگی خوبی داشته باشی

شما به خاطر طلاق ناراحتی من به خاطر فقر 

اعصابم نمیکشه انقدر نیازمند میبینم 

به همه هم که نمیتونم کمک کنم ،هر دو قدم یه نفر هست 

روز جمعه رفتم یه بستنی بخورم قشنگ تا الان فکرم درگیر اون آدم ها هست 

به نظرم یکی از دلایلش ازدواج با دوستی هست 

دوستی بد نیست ولی فرهنگ توی ایران نیومده طرف فکر میکنه همین که 2 سال دوست هست کافیه پس ازدواج کنم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
من فکر میکنم اصلی ترین مشکل مشکلات اقتصادی باشه

ن اصلی ترینش عدم تعهد و تنوع طلبی وگرنه قدیما هم مشکلات اقتصادی بود هم کمبود امکانات 

فضای مجازی هم مزید بر علت شده

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

میدونی مشکل ازچیه؟زن قدیم خیلی باارزش تر بودزن امروز باید تو خونه کار کنه ،بیرون کارکنه،بچه داری کنه ...

قدیم رو خیلی زیبا و رویایی دارین جلوه میدین 

قدیم زن تحت خیانت و ظلم و کتک و ... قرار میگرفت ولی شرایط جامعه و خانواده‌ها، طلاق رو خیلی بد و ممنوعه میدونست، کم بودن طلاق از عالی بودن زندگی‌ها نبود

اینکه مرد بعد از گرفتن زن دوم، زن اول رو طلاق نمیداد هم افتخار نیست. اتفاقا اینکه مرد زن دوم بگیره و زن اول بسوزه و بسازه از نقاط منفی اون دورانه که خداروشکر الان کم شده