2777
2789

من که نمی تونم تحلیل کنم مشکل کجاست قطعا ده جا مشکل هست ، اما خیلی ناراحت کننده هست ، مشکلات سخت بعد طلاق برای زن و بچه بیشتر خیلی قلبم رو میسوزونه ، از طرفی یه اتفاقات بدی می افته تو زندگی مشترک که توجیهی ندارم و بلد نیستم چطور درست میشه ، فقط این‌ حجم مشکلات خانوادگی و طلاق و آوارگی و در به دری بچه ها و زن قلبمو میسوزونه  .این سطح امار بالای طلاق خیلی دردناکه.... هربار چیزی راجب به این موضوع یا مشکلات خانوادگی می‌شنوم خیلی ناراحت میشم  . کاش میشد این وضع نابسامان خانواده تو این کشور درست بشه . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نظرم اینه اغلب طلاق ها بخاطر آقایونه ، مسئولیت و تعهد ندارن 

حالا این بی مسئولیتی و بی تعهدی رو کی براشون ایجاد کرده؟ خانوما

آیا خانوما عمدا اینو ایجاد کردن؟ نه! 

با الگوهای اشتباهی که از خودشون ساختن تو جامعه 

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

چشم و هم چشمی 

توقع بالا 

ناسازگاری

من بودن دو طرف

واقعا زندگی مشترک باید دو طرف کوتاه بیان دو طرف نیم من باشند اگه بخوان هر کسی من باشه زندگی جلو نمیره ولی الان بگی همه بهت می‌خندن مخصوصاً فمینیست‌هایی که فقط طرفدار خانم هان و حقوق نمیدونم فلان و.....

در نهایت مادریم برای بچه‌ها نمی‌کند میندازنشون میرن 

بچه این وسط می‌مونه

قدیم مادرا به خاطر بچه‌هاشون صبر می‌کردند

مشکل اصلی اینه که هیچ کس دنبال ساختن نیست 

همه میخوان صورت مسئله رو پاک کنن 

اگه یکم برای زندگی ساختن تلاش میکردن و مهارت های زندگی رو یاد میگرفتن قطعا طلاق ها نصف میشد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

تا وقتی ک برای زوجین  تعهد معنی نشه   کار ب این روال ادامه پیدا میکنه        اول باید ریشه رو درست کرد  وگرنه با تزیین شاخوبرگ چیزی درست نمیشه        ..بالا دستی ها هم ک طلاق و عادی جلوه دادن دیگ     دوسال با یکی ازدواج بعد طلاق       حال ب هم زن شده دنیااااا

زوجی که طلاق نگرفتن دلیل بر خوشبختیشون نیست!

قبلا خیانت می کرد، زن می گرفت، کتک می زد هیچ کس دم نمی زد، 

ولی الان فرق کرده 

کسی که جدا نشده لزوما خوشبخت نیست 

کسی هم که جدا شده لزوما بدبخت نیست

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

چشم و هم چشمی توقع بالا ناسازگاری من بودن دو طرفواقعا زندگی مشترک باید دو طرف کوتاه بیان دو طرف نیم ...

من اصلا نمی تونم‌تحلیل کنم میری بیرون همه خیلی شیک و پیک راه میرن دو دیقه با یکی حرف میزنی طلاق انگار اب خوردنه . حداقل تو خانواده چند مورد دارن . خیلی وضع بدیه . ادم حس ناامنی میگیره 

زوجی که طلاق نگرفتن دلیل بر خوشبختیشون نیست!قبلا خیانت می کرد، زن می گرفت، کتک می زد هیچ کس دم نمی ز ...

منم نمیگم کسی که مونده حتما خوشبخته .فقط این‌حجم‌جدایی و مشکلات خانوادگی خیلی امار بالایی داره  . و خیلی دردناکه . 

تا وقتی ک برای زوجین تعهد معنی نشه کار ب این روال ادامه پیدا میکنه اول باید ریشه رو درست ک ...

اره دقت کردی این بازیگران با تمام سینما خوابیدن .چه مرد و چه زنش ، ده بار طلاق گرفتن ازدواج کردن و شدن الگو ‌ . اصلا درک نمی کنم  

اره دقت کردی این بازیگران با تمام سینما خوابیدن .چه مرد و چه زنش ، ده بار طلاق گرفتن ازدواج کردن و ش ...

در کشوری ک الگومون اینا باشن   از مردم عادی چ انتظار داری؟؟؟؟؟

حالا اونا پول دار هستن ب چپشونم نیس    

من فکر میکنم اصلی ترین مشکل مشکلات اقتصادی باشه

نمیدونم انقدر  دلایل متفاوته .

ولی خیلی خوب میشد یکی به این وضع رسیدگی کنه . به هرحال این همه ملت تحصیل میکنن چرا اونایی که بلدن یه کاری نمیکنن البته تو خیلی چیزا کاری نمیکنن . نمیدکنم دل گیرم