2777
2789
عنوان

شوهر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 80 پست
عزیزمی انشالله برات خیر پیش بیادببین گلم مستقیم بله رو نده فقط تا دیدیش بهش بگو فلانی من با خونوادم ...

مرسی دقیقا همینو بهش میگم ،

فقط یه راهنمایی میکنی من چطوری به خانوادم بگم خجالت میکشم بگم خیلی 

مرسی دقیقا همینو بهش میگم ،فقط یه راهنمایی میکنی من چطوری به خانوادم بگم خجالت میکشم بگم خیلی

اگه با هر دوشون راحتی بگو اگه نه فقط به مادرت بگو تا اونم به بابات بگه

مثلا بگو مامان من یه خاستگار دارم مدتیه باهمیم دوست بودیم دیگه راستشو بگو ولی اگه اخلاقشونو میدونی جبهه میگیرن و مخالفت میکنن که چرا دوست دخترش بودی و نه و نو کنن برات شمام برو مشاوره از اون کمک بگیر گلم 

چون من نمیدونم واکنش پدر مادرت به این مسعله چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه با هر دوشون راحتی بگو اگه نه فقط به مادرت بگو تا اونم به بابات بگهمثلا بگو مامان من یه خاستگار د ...

به دوست پسرم همینطور که تو بهم گفتی بهش گفتم از خوشحالی داشت پرواز میکرد و بعدش گفت هرچی زودتر به خانوادت بگو 

ولی من خیلی خجالت میکشم به خانوادم بگم 

به دوست پسرم همینطور که تو بهم گفتی بهش گفتم از خوشحالی داشت پرواز میکرد و بعدش گفت هرچی زودتر به خا ...

اخی عزیزم خب به سلامتی انشالله خیره برات 

گلم بهت گفتم‌ چجوری عنوان کن 

مامان و بابات بدشون نمیاد بهشون بگی دوست پسرمه؟

زیاد موافق با دوست پسر داشتن نیستن مخصوصا بابام

خب پس اول با مادرت حرف بزن تا اونم با بابات صحبت کنه ولی اگه میدونی برات مشکل میشع و قبول نمیکنن این خاستگاریو قبل از اینکه بگی برو با مشاوره صحبت کن که بدونی چجوری باهاشون حرف بزنی که نتیجه خوبی  داشته باشه

خب پس اول با مادرت حرف بزن تا اونم با بابات صحبت کنه ولی اگه میدونی برات مشکل میشع و قبول نمیکنن این ...

حوصله مشاور ندارم ،

تلاش میکنم کم کم به مامانم بگم 

به نظرت مامان پسره مستقیم زنگ بزنه به مامانم و قرار خواستگاری بزارن چطوره ؟

بدون اینکه من به مامانم چیزی بگم 

حوصله مشاور ندارم ،تلاش میکنم کم کم به مامانم بگم به نظرت مامان پسره مستقیم زنگ بزنه به مامانم و قرا ...

باشه گلم 

منظورت اینه که نگی دوست پسرته؟

ویه راست مادر پسره به مادرت زنگ بزنه؟

آره به نظرت خوبه

اونوقت مامانت نمیپرسه این از کجا فهمیده ما دختر داریم که زنگ زدن؟؟ بالاخره مامانت از مامانش میپرسه که شماره منو کی به شما داده یا از طریق کی زنگ زدین 

بارم نمیدونم هر جور خودت صلاحته استارتر گل