2777
2789
عنوان

شوهر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم خیلی منو دوست داره ، 

عاشقمه نازمو میکشه. طرفدارمه ،همدله ،وضعیت مالیمون متوسطه کرایه نشین و صدتا گرفتاری 

ولی خدارو شکر شوهرم آدم خوب باشه 

شوهرم یکم پوستش تیره هس گندمی تیره 

ولی خوش اخلاق و قد بلند 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

نمی‌دونم. دوست‌پسرم چهره‌ش برام خیلی دل‌نشینه ولی قدش متوسطه و وضع مالی‌ش هم زیاد خوب نیست. البته نسبت به سنش امیدوارکننده‌ست. جنبهٔ مالی رو با کمک هم اوکی می‌کنیم. ظاهر هم برام اولویت نبوده هیچ‌وقت.

ولی اخلاقش بی‌نظیره و به دنیا نمی‌دمش‌‌

قد کوتا ه ینی دقیقا چند؟وضعیت مالی متوسط ینی چی؟ خونه و کار داره؟و اینکه خودت چند سالتهولی کلا اره چ ...

وضعیت مالی متوسط یعنی اینکه خودش خونه داره و یک ماشین هم داره 

کارش هم خوبه 

من خودم ۲۰ سالمه و اونم ۲۳ سالشه 

وضعیت مالی متوسط یعنی اینکه خودش خونه داره و یک ماشین هم داره کارش هم خوبه من خودم ۲۰ سالمه و اونم ۲ ...

خوبه زن باید از مردش توجه و محبت ببینه که این اقا این شرایط اخلاقیه خوبم داره

شرایط مالیشم که خوبه

قدش ۱۷۵ هست ، وضعیت مالی هم یه خونه داره و یک ماشین تیبا البته از پدرش نگرفته و خودش کار کرده

اینکه خوبه ایرادش کجاست ؟ بد جایی نظر خواستی عزیزم اینجا جای خوبی نیست معلوم نیست کدوم بچه داره نظر میده توام باور میکنی