2777
2789
عنوان

کیا ب چشم خوردن اعتقاد دارن

215 بازدید | 22 پست

من خودم خیلی اعتقاد دارم،تلقین هم نیس،چون واقعا یه وقتایی بدجور آسیب دیدم از چشم بد ؛چکارمیکنید چشم بد ازتون دور بشه؟؟؟

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی پیش کسی هستی که ازت تعریف میکنه یا سنگینیه نکاهشو حس میکنی بگو ماشاءالله لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم 

خودتم میترسی کسیو چشم کنی همینو بگو 

این انرژیه که از راه چشم به چشم فرد وارد میشه 

اسغند دود میکنی سرتو بگیر جلو دود ، چشاتو باز کن بره داخل دودش 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

ایه ۹ سوره یس میخونم ب خودم فوت میکنم شب شب ۴ قل میخونم فوت میکنم اب اب میخورم

۹ بار سوره کوثر ب نیت دفع دشمن میخونم

۳ بار حمد ب اب میخونم اب میخورم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

من اعتقاد دارم

تنها راهش اینکه هر کاری که میکنی به هیچ کس نگی و خوشیت و ناراحتیت هیچی رو نگو به کسی

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

چندشب پیش مهمون داشتم ،اومدن و بعداز رفتنشون از فرداش راهی بیمارستان شدم از درد شدید شکم و پهلو؛باردارم هستم ،هنوز م افتادم تو جام حال ندارم تکون بخورم ،دیگه میخام تا بچه ب دنیا بیاد جایی نرم مهمون هم دعوت نکنم

من اعتقاد دارمتنها راهش اینکه هر کاری که میکنی به هیچ کس نگی و خوشیت و ناراحتیت هیچی رو نگو به کسی

چون میدونم سریع چشم میخورم تاجایی ک میتونم هیچی نمیگم ولی بعضی چیزارو دیگه خودشون میبینن دیگه