2777
2789
عنوان

چقد جدیدا از همه ادمها بدم میاد

82 بازدید | 17 پست

یبار تو جمع خانوادگی با خالهام و دختر خالهام شاید ۲۰ نفر خونه پدربزرگم 

بعد یکی از خالهام داشت ی داستانی تعریف میکرد برا یکی دیگ من نفهمبدم بعد چند بار گفتم چی گفتی چی گفتی چی شده 

بعد داد زد سرم ک چکار داری چند بار میپرسی😑😑😑منم عین بدیختا گفتم چرا داد میرنی با صدا اروم 

اما الان دارم حرص میخورم چقد احمق بودم ی جواب کوبنده بش ندادم تو جمع سکه ی پول بشه 

لطفا شما بگید جای من بودید چی میگفتید.  ؟ میخوام یاد بگیرم برای بار بعد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دفعه دیگه ب اون آدم محل سگ نده و سعی کن ازهیچکس چیزی نپرسی اینجورمواقع

بعدش باش قهر کردم اما هی میومد منت کشی 

بعد اون تایم ک داد زد سرم ناراحت شدم برا دوست صمیمیم تعزیف کردم دوست صمبمیم گف بش بگو بیاد تو جمع ازت عذرخواهی کنه اما من اینم نگفتم 😩

خب اون داشت واسه یکی دیگه تعریف‌میکرد شاید نمیخواست به شما بگه ،شما نباید هی وسط حرفش میپریدی که چی ...

دیگ  شد.اونم نباید داد میزد مث سگ‌میتونست بگ عزیزم خصوصیه یا هرچی اما مث ادم بعدم مخاطبش فقط ینفر نبود کلا داشت یچیزی میگف ب اطرافیانش

حالا دیگ اشتباهی ک شده بهرحال بی احترامی ک نکردم

نه بی احترامی نکردید ایشونم خیلی بد کرده..ولی بعدها یاد می گیرید زن ها خیلی بدجنس میشن توی جمع! حالا هم فرصت زیاده یه روزم نوبت اون میشه که شما تلافی کنید

بعدش باش قهر کردم اما هی میومد منت کشی بعد اون تایم ک داد زد سرم ناراحت شدم برا دوست صمیمیم تعزیف کر ...

دفعه بعد ک اومدمنت کشی بهش بگو رفتارت باعث شد ازچشم بیفتی

دیگه هم مث سابق نباش باهاش