2777
2789
عنوان

با این شرایط بچه دوم اوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 112 پست
شما ایرانی؟ آخه یادمه گفتی ایران نیستم

ایران نبودم انگلیس بودم اتفاقا همونجا هم ناخواسته باردار شدم گفتم شاید نشونه باشه نگهش میدازم که خوب متاسفانه سقط شد شوهرم برگشته بود ایران منم حال روحی خوبی نداشتم تنهایی و سقط اونم تو تنهایی اذیتم کرد برگشتم ایران 

قبلاینکه برگردم ایران به شوهرم گفتم تو بیا انگلیس دوباره بچه میاریم اما نیومد دیگه من اومدم ایران 

نمیگم بخاطر این موضوع کنسل میکنم...ولی آرامش روانی خودمم مهمه ببخشید خیلی واضح میگم بچه ۳ ماهه برینه ...

خب عزیزم شما تصمیمت رو‌گرفتی و دلت نمیخواد بچه بیاری دلایل خودتم داری دیگه چرا میپرسی؟

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگم شرایط ایده آله ولی یه عده خودشون رو زدن به خواب برق میره و آب میره بهخاطر بحرانه بی آبیه و این ...

با تمام دنیا جنگیدیم به چه قیمت؟جون های بی گناه زیر خاک رفته؟ترس و وحشت و استرسی که هنوز ریزش مو ازش باقی مونده؟اقتصاد داغون که نمیدونیم قیمت ثانیه بعد چی میشه؟مزدور کسیه که چشمش رو روی حقیقت بخاطر پول میبنده 

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

نمیگم بخاطر این موضوع کنسل میکنم...ولی آرامش روانی خودمم مهمه ببخشید خیلی واضح میگم بچه ۳ ماهه برینه ...

عزیزم یه چیزی هس به اسم دستمال مرطوب بنظرم بچه نمیخوای دنبال بهانه ای پس خودت اذیت نکن وگرنه ما هم تو این اوضاع بچه داریم بالاخره شرایط سخته اینطوری اگه میخوای فکر کنی نسل بشر بعد از حنگ جهانی اول باید منقرض میشد

نمیگم شرایط ایده آله ولی یه عده خودشون رو زدن به خواب برق میره و آب میره بهخاطر بحرانه بی آبیه و این ...

وا چرا جوک میگی عزیزم 

کجا دنیا ما رو تشویق کرد 

خدشه بهمون وارد نشد چون جز اهداف اسراییل نبود که به ما بزنه ،اونی که نظرش بود رو خدشه که چه عرض کنم زد ترکوند 

بعدم امار کشته های ما هزار تا رسید اما اونا چی به پنجاه تا هم نرسید 

والا کاشکی حداقل نصف این امار خسارت میزاشت رو دست اسراییل که دلمون خوش میشد

بحث و جدال های جزئی ولی خوب همون جزئی رو هم زیاد داریم...اختلاف نظر و سلیقه...این چیزا...

برای اطمینان میتونی از دخترت بپرسی نظرش راجع به این جر و بحث ها چیه؟چه تاثیری روش داره و..

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

حالا من وضع مالیم خیلی هم خوبه به شوهرم گفتم ایران نباشم بچه میارم اما اینجا هرگز بچه نمیارم اصلا من ...

منم وضعم بد نیست ولی واقعا تو ایران جرعت نمیکنم یه بچه دیگه بیارم،اونقدرم وضعمون خوب نیست بتونیم مهاجرت کنیم وگرنه صدبار رفته بودیم، همه عمرمو جونیمون رفت

همون دوازده روز جنگ یادتونه؟اون مولتی میلیاردر اشم راه فرار نداشتن

پول داشته باشیم امنیت نباشه چه فایده؟

خونه میلیاردی بهترین منطقه ماشین میلیاردی تو جنگ چه دردی دوا می‌کنه واقعا؟ باید ول کنی بری، بزنن بترکونن همه سرمایه کل عمرت رفته

با ابله بحث نمیکنم

وا چرا جوک میگی عزیزم کجا دنیا ما رو تشویق کرد خدشه بهمون وارد نشد چون جز اهداف اسراییل نبود که به م ...

عزیزم دیگه امارشون حتی ارتشیهاشون هم گفتن دروغه و حداقل ۸۰۰ تا کشته دادن یوتیوب کلیپاش هس ببینید

حالا تو چرا پریدی به من ؟

درست میگید واقعا یه عده افسرده با مشکل روان ریخته تو‌جامعه!کاشکی پدر و مادرایی که نمیتونن بچه ای با روان سالم تحویل جامعه ندن بچه نیارن!!!

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درست میگید واقعا یه عده افسرده با مشکل روان ریخته تو‌جامعه!کاشکی پدر و مادرایی که نمیتونن بچه ای با ...

یعنی روانت ناسالمه که پریدی به من ؟ متوجه نمیشم 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
با تمام دنیا جنگیدیم به چه قیمت؟جون های بی گناه زیر خاک رفته؟ترس و وحشت و استرسی که هنوز ریزش مو ازش ...

نمیجنگیدی میشدی غزه که از گشنگی بمیرید 

دقیقا مزدور کسیه که میاد نا امیدی رو تو مردم تزریق میکنه 

اونم تو همچین سایتی 

یه عده کورن 

کورن که بیمارستان هامون رو زدن 

کورن که خونه مسکونی رو زدن 

کورن که امبولانس میزنن 

کشور رو دو دستی بدیم شما راحت میشی 

عزیزم یه چیزی هس به اسم دستمال مرطوب بنظرم بچه نمیخوای دنبال بهانه ای پس خودت اذیت نکن وگرنه ما هم ت ...

این زندگی میشه زندگی نجس و آلوده ۱۰ قرن پیش به جای راه در رو مشکل رو دریاب

اینجا ما روزی ۸ ساعت راحت آب نداریم تا آب میاد برق میره آب و برق میاد تا میری توی حمام هر دو قطع میشه زندگی نمی‌کنیم قشنگ

خب عزیزم شما تصمیمت رو‌گرفتی و دلت نمیخواد بچه بیاری دلایل خودتم داری دیگه چرا میپرسی؟

ن اصلا تصمیم نگرفتم دارم موقعیت سنجی میکنم همینجور ک دلیل دارم نیارم همینجور دلایلی دارم بیارم...برای همین موندم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

حالا همه این شرایط تونستی هندل کنی 

آیا جوابی برا اون بچه داری ک چرا تو فلان کشور با فلان وضعیت چرا منو. آوردی ؟؟؟؟؟ 

من ی جوون این کشورم اکثر وقتا دو شیفت کار کردم 

سلامتیمو از دست دادم 

الان صاب خونه بیرونیم کرده 

عمق فاجعه رو دریاب