2777
2789
عنوان

با این شرایط بچه دوم اوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1657 بازدید | 112 پست
چه اهدافی داشتی که شوهرت کمک کرد بهش برسی؟

مسافرت خوب دلم میخواست...گواهینامه و رانندگی و ماشین...تناسب اندام...جراحی بینی...رسیدگی به دندونام😬.

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیگم بخاطر این موضوع کنسل میکنم...ولی آرامش روانی خودمم مهمه ببخشید خیلی واضح میگم بچه ۳ ماهه برینه ...

همون یکی رو که داری به بهترین جا برسون حقیقتا شرایط غیر قابل پیش بینی هست

من یه وقتایی میگم همین یکی هم بهش ظلم کردم آوردم تو این جهنمچیه آخه روز به روز بدترهچه آینده ای میخو ...

حالا من وضع مالیم خیلی هم خوبه به شوهرم گفتم ایران نباشم بچه میارم 

اما اینجا هرگز بچه نمیارم اصلا من پول دارم تو همین جنگ تو بهترین بیمارستان تهران موقع زایمان دکتر نبود چون از تهران رفته بودن 

حالا خیلی ها بهم میگن تو بچه بیار بعد بفرست بره از ایران میگم عقلم کمه اخه 

نمیگم شرایط ایده آله 

ولی یه عده خودشون رو زدن به خواب 

برق میره و آب میره بهخاطر بحرانه بی آبیه و اینکه آب پشت سد ها تموم شده 

میگن امنیت نیست ؟

کو بودن یه عده ما ۱۲ روز با تمام دنیا جنگیدیم که خدشه به امنیتون وارد نشه 

تمام جهان مارو ایستاده تشویق کرد 

مشگلات هست ولی همه جا هست 

تصورم اینه یه مشت مزدور قصدشون سیاه نماییه بیجا و اضافیه 

نه اصلا...البته دختره...میگ‌ بچه چیه....ولی میدونم تو موقعیت باشه نظرش عوض میشه

شایدم نشه من تو همون سن ها بودم مامان و بابام پرسیدن خواهر یا برادر میخوای گفتم نه الان ۱۰ سال گذشته هنوزم نظرم منفیه و از تک فرزندی راضیم

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

نمیگم بخاطر این موضوع کنسل میکنم...ولی آرامش روانی خودمم مهمه ببخشید خیلی واضح میگم بچه ۳ ماهه برینه ...

ببین وضعیت ایران که به این شکل نمیمونه بدون شک 

حالا نمیدونم کی دقیقا ،اما درست میشه 

فقط اون موقعی که درست شه و بگی کاش اقدام‌ کرده بودم ممکنه دیر شده باشه ،بعدم شما یه نفر رو (بچه اولتون) رو وارد این دنیا کردین ،برا دومی دیگه محافظه کار نشید

جر و بحثی که به طلاق نمی کشه یعنی چی؟یعنی حیلی جزئیه یا شما هر جر و بحثی میکنید اما راضی نیستید طلاق ...

بحث و جدال های جزئی ولی خوب همون جزئی رو هم زیاد داریم...اختلاف نظر و سلیقه...این چیزا...

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

من باشم بههیچ عنوان نمیارم دومی رو،اوضاع خوب نیس همون اولی رو سعی کن به نحوه احسن بزرگش کنی،بچه میخوای چکار دوباره باید از اول شروع کنی حالا اینیکی یکم بزرگ شده راحت شدی،بعدشم اوضاع مملکت را نمیبینید خودمون رو هوا هستیم،اشتباه نکنین