2777
2789
عنوان

با این شرایط بچه دوم اوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 112 پست
شما شرایطتت ایده ال طبق‌گفته های خودتون هاو اگه‌نظر میخوای منم میگم بیارعوامل محیطی از ابتدای خلقت ا ...

یه دلیلی ک خودم با آوردن موافقم اینه اون موقعی ک دخترم کوچیک بود اگ میاوردم خیلی بهتر بود چون خونه و ماشین نداشتیم میگفتم نه اوضاع خوب نیست اوضاع خوب شد ولی بچه نیاورده بودم....اگ همون موقع میاوردم اوضاع اقتصادی ما قرار نبود همونجوری بمونه شوهرم کارش رو گسترش داد و همه چی اوکی شد ترس من باعث شد الان بگم کاش همون موقع میاوردم....شاید روزی برسه همه اینشرایط بد درست بشه من بچه نیارم اونموقع دیگ نشه کاری کرد چیکار کنم؟؟غبطه بخورم ک چرا نیاوردم....

البته میگم دلایل زیادی برای آوردن و نیاوردن دارم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم دیگه نمکش زیاد میکنی حالا کلا این جنگ ۱۲ روز بودانگار ۱۲ سال بوده در کل داریم به سمت جنگ جهان ...

من قبل از این جنگ گفته بودم بچه نمیارم چون آب نداریم آلودگی هوا هست و خیلی مسایل دیگه 

این جنگ بع شوهرتم اثبات کرد که همین پولی که داری رو هم نباید بهش دلخوش باشی 

بعد من چی گفتم که میکی پیاز داغش رو زیاد کردم به استارتر همون کامنت اول گفتم خودت شرایطت رو ببین ما نمیتونیم برای شما نظر بدیم 

من در مورد خودم صد هزار درصد مطمینم بچه نمیارم اما در مورد دیگران اصلا نمیکم بچه نیارین به من چه ربطی داره

مسئولین بی کفایت رو کی انتخاب کرده ؟اون موقع که میگن بیایید رای بدید میگن همشون مثل هم هستن حالا هم ...

والا ما تو همون دوره رئیسی هم آب نداشتیم پزشکیان هم‌آب رو نکرده سر قبرش  که انقدر تو دوره های قبلی جلوی مصرف بی رویه و غیر اصولی رو نگرفتن که کشور به این حجم خالی خورده

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

عزیز هندی/عرب غیر ایران دهنت رو ببند وقتی چیزی از تاریخ نمیدونی و اصلا تاریخ و اصالت کشوری که اهلشی ...

تویی که چند ماهه عضو این سایت شدی به منی که از سال ۹۹ عضوم حرف میزنی 

من ایرانیم یه ایرانی اصیل 

اونی که دهنش رو باید ببنده تویی 

که مزدور و جیره بگیر اسرائیلی ها هستی 

عزیز هندی/عرب غیر ایران دهنت رو ببند وقتی چیزی از تاریخ نمیدونی و اصلا تاریخ و اصالت کشوری که اهلشی ...

عزیزم چون همنظرت نیس نباید بگی ایرانی نیست داشتن ادب و تزاکت بالا تر نژاد هست در ضمن بحرین صرف یه رفراندوم جدا نشد تاریخ درست بخونید وگرنه الانم بیان با رفراندوم کردستان و خوزستان از ایران جدا کنن واداده که باشی راحت قدرتها استفاده ازت میکنن و تجزیه میشی