2777
2789
عنوان

با این شرایط بچه دوم اوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 112 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم از طرز صحبت آدم های مثل شما ایشون نظرش رو داد شما هم نظرت رو محترمانه بده مگه دعوا داری؟اصلا ...

منم از تو بی تربیت و بی ادب که دعوا داری و توهین میکنی متنفرم 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
منم‌ جاش بودم میگفتم‌نیار...کجا بیام ک در خوش بینانه ترین حالت ممکنه روزی ۴ ساعت گرما تحمل کنم.

دقیقا منم بخاطر وضع مملکت جرعت نمیکنم بچه دوم بیارم

چند روز پیش رفته بودم سونوگرافی به خانمی بچه نوزاد شو آورده بود واسه رفلاکس میگفتم بچه منم رفلاکسی بود شیر arبده می‌گفت دکتر نوشته ولی پیدا نمیشه ،اسیریم شیرای دیگه بهش نمیسازه 

این وضع آب و برق ،این گروهی و بی ثباتی لحظه ای قیمت‌ها، این اوضاع امنیتی و جنگ

حقیقتا فقط پول و اعصاب دیگه شرط نیست

با ابله بحث نمیکنم

😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨همین ؟ملاکت اینه که گرم بودنه هوا ست ؟خب یه شرایطی به وجود اومده چند ساعت ب ...

چقدر واقعا سطحی نگر هستید از حرف زدنتون کاملا مشخصه بحرانی هست که میگذره؟؟؟؟طرف از گرما بچه هاش رو میزاره تو یخچال وقتی برق نیست بعد به نظر شما این معضل بزرگی نیست؟؟؟

تو این مملکتی که هرروز یه چیزی رو هواست دارید همچین حرفی میزنید؟شما نترس بچش بزرگ شد با دیدن این وضعیت تاسف بار از مامانش حساب تنهاییشو نمیپرسه تهش خیلی اوضاع بد بشه میپرسه منو چرا به دنیا آوردی 

جر و بحثی که به طلاق نمی کشه یعنی چی؟یعنی حیلی جزئیه یا شما هر جر و بحثی میکنید اما راضی نیستید طلاق بگیرید؟

از لحاظ مالی که میگی اوکی ای و توانایی هزینه کردن برای بچه اول و دوم رو داری اما از لحاظ روح و روان شاید بهتره یکم با روانشناس مشورت کنی و تو کارگاه های آمادگی فرزند شرکت کنی 

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨همین ؟ملاکت اینه که گرم بودنه هوا ست ؟خب یه شرایطی به وجود اومده چند ساعت ب ...

با همه دعوا داری . همین ؟؟؟ چند ساعت برق می‌ره هر روز . چند ساعت آب می‌ره ؟ چند ماه چند ماه اینترنت رو میبندن؟ میری نون بخری پول تو کارتت نیست ؟ همه جا بی عدالتی و پارتی بازی ..

امنیت صفر 

همین ؟؟؟ کجا مشکل هست ؟

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

نمیگم بخاطر این موضوع کنسل میکنم...ولی آرامش روانی خودمم مهمه ببخشید خیلی واضح میگم بچه ۳ ماهه برینه تو خودش  آب قطع چون برق قطع....شوهرم نباشه ک با آفتابه آب بریزم بشورمش...خب چقدر برای من و اون بچه سخت میشه؟؟این فقط یه نمونه هست...بچه اولم تو گرما انقدر پوستش حساسه قرمز میشه و میسوزه ..حالا بزرگتره بهم میگ براش پماد میزنم کوچیکه ک نوزاده چیکار کنه؟؟؟حالا اینا همش فقط مثاله ک بازم میشه با موتور برق حلش کرد ولی در مجموع شرایط از ۱۰ سال پیش ک بچم کوچیک بود سخت تر شده

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
منم از تو بی تربیت و بی ادب که دعوا داری و توهین میکنی متنفرم

😁

من کی گفتم ازت بدم میاد 

گفتم از طرز حرف زدنت بدم میاد 

بعدم من نه فحشی دادم نه بد و بیراهی که میگی بی تربیت و بی ادبم 

در هر صورت قصد ناراحت کردنت رو نداشتم گلی 

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

من بچه اولم رو هم به همین خاطر چند سال پیش نیاوردم همینجا مسخره ام کردن گفتن تا حالا ندیده بودیم بگن ...

من یه وقتایی میگم همین یکی هم بهش ظلم کردم آوردم تو این جهنم

چیه آخه روز به روز بدتره

چه آینده ای میخوان داشته باشند طفل معصوما😔

با ابله بحث نمیکنم

دقیقا میلیون ها زن و مرد بی فکر مثل شما فکر کردن که الان جوان هابی دارند افسرده بیکار بی پول نمیتونن ...

لحن بیان‌تون اصلا درست نیست عزیزم دعوا نداریم اینجا

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
من دخترم امسال میره چهارم یه پسر یکساله دارم از لحاظ اینکه دخترم بزرگ شده و مستقل هست خوبه ولی در نظ ...

اتفاقا بچه هام پشت سر هم آوردم رسما پدرم درآوردن عین موش گربه بهم می پرن البته بازی هم میکنن...ولی میگم کاش یه مقدار فاصله شون بیشتر بود.....به نظرم تو هر شرایطی بچه هم سختی وشیرینی های خاص خودش داره....خدا ایشالله به همه بچه سالم عطا کنه