2777
2789
عنوان

با این شرایط بچه دوم اوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 112 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله بیار، اولا شرایطتون ماشالا خوبه، دوما روحیه تون جوان میمونه با بچه جدید، بچه اولت از تنهایی درمی ...

دقیقا میلیون ها زن و مرد بی فکر مثل شما فکر کردن که الان جوان هابی دارند افسرده بیکار بی پول نمیتونن ازدواج کنند . بی عدالتی رو میبینن بی پولی بی برقی بی آبی هوای گوه ، کمترین تفریحشون اینترنته که اونم گرون و همش قطعه اعتراض هم کنند نابودی جوابشه

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
منم‌ جاش بودم میگفتم‌نیار...کجا بیام ک در خوش بینانه ترین حالت ممکنه روزی ۴ ساعت گرما تحمل کنم.

😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

همین ؟

ملاکت اینه که گرم بودنه هوا ست ؟

خب یه شرایطی به وجود اومده چند ساعت برق میره همیشه که نبوده 

این بحرانم تموم میشه 

بچت بزرگ تر شد تنهاییش رو دیدی میگی دلیلم این بود برق میرفت ؟😵‍💫

به‌نظر من بیاری بهتره عزیزم 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

شرایطمون تقریبا مثل همه.امسال پسرم میره چهارم.کم مونده ب زایمانم

به سلامتی زایمان کنی....خدا هر دو رو حفظ کنه براتون

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
دقیقا میلیون ها زن و مرد بی فکر مثل شما فکر کردن که الان جوان هابی دارند افسرده بیکار بی پول نمیتونن ...

متنفرم از طرز صحبت آدم های مثل شما 

ایشون نظرش رو داد 

شما هم نظرت رو محترمانه بده 

مگه دعوا داری؟

اصلا ما هم دیگر رو دیدیم که انقدر بد حرف میزنی 

فقط جو رو متشنج میکنید 

منم‌ جاش بودم میگفتم‌نیار...کجا بیام ک در خوش بینانه ترین حالت ممکنه روزی ۴ ساعت گرما تحمل کنم.

من بچه اولم رو هم به همین خاطر چند سال پیش نیاوردم 

همینجا مسخره ام کردن گفتن تا حالا ندیده بودیم بگن به خاطر بی آبی و آلودگی هوا و شرایط بد بچه نمیاریم از اون زمان اوضاع ده ها بار بدتر هم شده و بدتر هم خواهد شد 

پسرت چی میگه؟دوس داره یا نه

نه اصلا...البته دختره...میگ‌ بچه چیه....ولی میدونم تو موقعیت باشه نظرش عوض میشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔