2777
2789

از الان تا پایان اردیبهشت 

هر کتاب رو ۲ منبع براش کار کنم با مرور زیاد 

پایم ضعیفه ولی جبرانش میکنم

لطفا بدون آگاهی کامنت نذارید

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۸ هزار اوردمولی من شرایطم خیلی بد بود شرایطت خوب باشه خوب بخونی هزار دو هزارم میتونی بیاری تایم ک ...

منم شرایطم بده ولی میتونم روزی ۱۲ ساعت بخونم 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

همه چیز به تداومه 

دو روز بخونی ی روز نخونی تهش هیچی نیست 

باید مداوم باشه حتی روزی که نمیتونی و دیر بیدار شدی دعوا کردی اون روزم باید بخونی شده دو ساعت

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

منم سوالم همینه و با این تفاوت ک من میخوام پشت کنکور بمونم اگه یکی خوب راهنمایی کرد بگید به منم

چشم ولی شما که یک سال برای کنکور خوندید دوباره پشت بمونید خیلی مسلط تر میشید

همه چیز به تداومه دو روز بخونی ی روز نخونی تهش هیچی نیست باید مداوم باشه حتی روزی که نمیتونی و دیر ب ...

نه من استمرار دارم

منم شرایطم بده ولی میتونم روزی ۱۲ ساعت بخونم

منظورم از شرایط بد محیط متشنج و استرس زاس

عالیه عزیزم امیدوارم بهترین برات اتفاق بیفته

همه تلاشتو بکن ولی از الان زیاد به رتبه و ...فکر نکن ۹ ماهم خیلی تایم خوبیه

منظورم از شرایط بد محیط متشنج و استرس زاسعالیه عزیزم امیدوارم بهترین برات اتفاق بیفتههمه تلاشتو بکن ...

چشم ممنونم💝💝💝❤❤❤💖💖💖🌹🌹🌹🌹

اگه ساعت مطالعه ات بالا باشه میتونی

من مستمر درس میخونم روزانه حداقل ۹ ساعت مطالعه دارم نطالعه با کیفیت 

من مستمر درس میخونم روزانه حداقل ۹ ساعت مطالعه دارم نطالعه با کیفیت

ببین مطالعه با کیفیت داشته باش

مرور مرور مرور خیلی مهمه

تسلط رو مباحث خلاصه نویسی خیلی مهمه کارایی که من نکردم اگه انجام میدادم رتبه ام خیلی بهتر از این میشد راضیم از رتبه ام ولی رتبه ام می‌تونست بالاتر از این باشه

فضای مجازی سمه کم بیا

اگه فکرت فقط رو درست باشه حله

ببین مطالعه با کیفیت داشته باشمرور مرور مرور خیلی مهمهتسلط رو مباحث خلاصه نویسی خیلی مهمه کارایی که ...

من فقط استرس دارم زیادم تو نی نی سایت هستم البته فقط سوالاتمو ابنجا بیان میکنم