2777
2789

من با یه پسر ۳۹ ۴۰ ساله اشنا شدم به مدت ۲ هفته 

پسره قد و استایلش عالی بود شغل و تحصیلات و درامدش هم عالی بود ولی سبزه و زشت بود

بخاطر درامدش و .. خیلی هاار شده بود و اعتماد بنفسش فضایی بود ماشین خارجی و گوشی آیفون و..

منم ۳۳ هستم قدو استایل و تحصیلات و شغلمم خوبه 

ولی خب مثل اون پولدار نبودم و اعتماد بنفسمم کلا کمه 

یه چند بار رفتیم بیرون هعی هربار میگفت دختر داف و دختر سفید و دختر خوشگل و.. نمیدونم دوست دختر قبلیم اینجور بود نامزد دوستم اونجوری بود

کلا حالمو بهم زد 

منم دیدم این آدم نیست بدون دعوا و بحث و خداحافظی خودم کشیدم کنار  و پیام ندادم و حتی نگفتم از این حرفات ناراحت شدم

اون پسره فقط یه بار زنگ زد و یه پیام داد که من جواب ندادم اونم اصلا پیگیر نشد 🫤🤕😞

یعنی من انقدر بی ارزش و زشت و.. بودم !! 

چند روزه اعصابم ریخته بهممم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خانم چه ربطی داره

پارسال خالم یکی رو معرفی کرد برای آشنایی 

بعد از یک هفته فهمیدم دوست اجتماعی پسر و داداشی مجازی داره برا همین پیگیر نشدم و رفتم

ولی بهتر بود این آقا دلیلش رو به شما میگفت

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

داری میگی ۴۰ سالش بوده بچه ۲۰ ساله نیست که پیگیر باشه

عزیزم مگه من گفتم باید بچسبه بهم 

بالاخره نباید دوبار زنگ میزد یا دوتا پیام میداد !! 

این معلومه دورش هزارتا دختر داشته

عزیزم مگه من گفتم باید بچسبه بهم بالاخره نباید دوبار زنگ میزد یا دوتا پیام میداد !! این معلومه دورش ...

انقد سرش شلوغه واسه هر موردی ی هفته بیشتر وقت نمیذاره

بهتر که پیگیرت نشده

ازینا مرد وفادار و همسر درنمیاد 

از من گفتن

عزیزم مگه من گفتم باید بچسبه بهم بالاخره نباید دوبار زنگ میزد یا دوتا پیام میداد !! این معلومه دورش ...

همون بهتر همچین آدمی مناسب نیس 

ولی شما هم وقتی تو رابطه آشنایی هستین دلیل ناراحتی رو بیان کنید 

عزیزم مردی که تو این سن هنوز ملاک و معیار ش سفیدی و خوشگلی بوده، خیلی خطرناکِ.

خدا خیلی دوست داشته که این آدم سمی رو ازت دور کرد🌷

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

تو زشت و بی ریخت نیستی اون هنوز تو چهل سالگی عاقل نشده بزار بره دنبال همون داف و مطمین باش با یک دونه هم راضی نمیشه مدام چشمش دنبال داف بعدیه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…