2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 57 پست
درسته.خب خانوادش که وظيفه دارن در قبال بچه ایی که میارن.ولی حالا شرایط هم اینجوری صدق میکنه نمیشه فق ...

عزیزم ببین من الان میبینم شرایطم خوبه میتونم رفاه زندگی در این جامعه رو براش فراهم کنم بچه میارم و واقعا هم رفاهشو فراهم میکنم اماااااا در ایران چون من در اینجا زندگی میکنم و تصمیم رو مبنای زندگی در اینجا گرفتم!! اما این که بچه من تصمیم بگیره مهاجرت کنه بره تقصیر منه؟ درسته من باید حمایتش کنم اما بشرط پول داشتن حمایت میکنم وقتی ندارم بچه خودش این تصمیم رو گرفته خودشم زحمت بکشه برا مهاجرتش

بله عزیزم ببخشید شما را با استارتر اشتباه گرفتم... کلا منظورم اینه که بعضی مشکلات از نظر آدم قابل هض ...

من ولی این خانواده هارو از نزدیک دیدم، ریا نباشه ولی همیشه مبلغی از درآمدم رو صرف این بچه ها میکنم.دیدم با چشمم.دیدم که طرف غذای اصلیش نون خشک و آب بود، یا نون و نمک...باورت میشه؟فکر کن اینچیزارو ببینی و نشکنی.

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببین من الان میبینم شرایطم خوبه میتونم رفاه زندگی در این جامعه رو براش فراهم کنم بچه میارم و و ...

نه این درسته کاملا.

من مشکلم اینه که پدرش حتی کارهم حاضر نیست بکنه، از خودشون خونه ندارن.

ادم حداقل های زندگی رو داشته باشه کارای دیگه رو راحت تر میکنه ولی برید تاپیک های قبلی رو ببینید متوجه مشکل من با خانواده استارتر میشید

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
من ولی این خانواده هارو از نزدیک دیدم، ریا نباشه ولی همیشه مبلغی از درآمدم رو صرف این بچه ها میکنم.د ...

کار خوبی میکنی عزیزم ثواب داره واقعا.... آدم میمونه چی بگه!!!!

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
عزیزم ببین من الان میبینم شرایطم خوبه میتونم رفاه زندگی در این جامعه رو براش فراهم کنم بچه میارم و و ...

من به یه نتیجه ای رسیدم با خوندن کامنت ها و فکر خودم. من همه طلاهامو دادم رفته، روم هم نمیشه از کسی کمک بخوام برا مهاجرت، با درآمد ایران هم نمیشه حتی بلیط پرواز خرید، بهتره زندگیمو تموم کنم خونواده هم راحت میشن از داشتن چنین فرزندی که خواب و خیال مهاجرت میبینه.

انقد ضعیف نباش رو توانایی‌های خودت حساب کن .....من الان مسافرتم آخر ماه بر میگردم تهران اگه خواستین ...

من به یه نتیجه ای رسیدم با خوندن کامنت ها و فکر خودم. من همه طلاهامو دادم رفته، روم هم نمیشه از کسی کمک بخوام برا مهاجرت، با درآمد ایران هم نمیشه حتی بلیط پرواز خرید، بهتره زندگیمو تموم کنم خونواده هم راحت میشن از داشتن چنین فرزندی که خواب و خیال مهاجرت میبینه. نمیدونم با چه امیدی چندسال وقتمو رو زبان و پورتفولیو و زهرمار گذروندم

من به یه نتیجه ای رسیدم با خوندن کامنت ها و فکر خودم. من همه طلاهامو دادم رفته، روم هم نمیشه از کسی ...

نتیجه گیریت اشتباهه ،،،،،،

به این فکر کن که قراره یه عضو سازده جامعت باشی 

قوی باش خودتو نباز به این زودی..

یه راه نه همیشه چند تا راه هست برا رسیدن به هدف، ،،

بهتر و بیشتر فکر کن بعد تصمیم بگیر.

تو آدم  ضعیفی نیستی اگه بودی به همینجایی که الان هستی نمیرسیدی

منم یک ساله قول پبتزا به دوتا بچم دادم و بخاطر بی پولی نشد دیشب قهرکردن گریه کردن وخوابیدن😔

عزیزم برنامه ی طلاین دارین؟با ثبت نام و هر دعوت ۷ میل طلا بهتون میده. با دعوت اعضای خانوادتون همین امروز ۲۰۰ یا ۳۰۰ هزار تومن کاسب بشین. اگه رفتین لطفا با کد من وارد بشین EWRQPQD

کاملا برنامه ی معتبریه برای خرید و فروش آنلاین طلاست. میتونین از بازار دان کنین

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

راهش فقط همینه خودت برو سر کار و همشو پس انداز کن به صورت طلا. حتی هزاریشو خرج نکن. دو سال جمع کن فقط خودتو ازین مخمصه نجات بده

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
نتیجه گیریت اشتباهه ،،،،،،به این فکر کن که قراره یه عضو سازده جامعت باشی قوی باش خودتو نباز به این ز ...

قراره با افزایش قیمت یورو همین زندگی نه چندان عادی هم غیرعادی تر بشه

نتیجه گیری اینکه نمیتونم تو دو ماه چیزی رو تغییر بدم