2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 57 پست
منم همینو میگم دیگه وقتی خانوادش ندارن مستاجرن اول کار کنه پول دربیاره بعد مهاجرت کنه نه که توقع داش ...

درسته.

خب خانوادش که وظيفه دارن در قبال بچه ایی که میارن.ولی حالا شرایط هم اینجوری صدق میکنه نمیشه فقط حسرت خورد و یکجا نشست.اول باید با واقعیت زندگیش کنار بیاد تا روح و جون کار کردن داشته باشه.

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
با ندادن طلاهاتون موافقماما راجب بچه دار شدن خودشون میتونن تصمیم بگیرنو اگر اون زمان تمکن مالی نداشت ...

تاجایی که یادمه همیشه تو این خونه سر پول دعوا بود، پدرم یه بار دوسال تمام بیکار بود از جیب خوردیم و نمیدونم چطور زنده موندیم، امسال هم همش به خودش ضرر رسوند. دلم نمیاد چیزی بهش بگم ولی فامیلامو میبینم که به روزی سطحشون از ما پایین تر بود و بچه هاشون سر کار نرفتن حتی دیپلم نگرفتن ولی وضعشون تغییر کرد دلم میسوزه به حال خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکجوری حرف میزنید انگار خودش تصمیم به زاییدن خودش و ورودش به این دنیا و خانواده گرفته.شماها تو این ش ...

اولا که تو حرف من بی احترامی نبود

بعدش به شما نگفتم که مثل قاشق نشسته میپری وسط حرف من شما اگر راهنمایی داری به اسی بده فضولی حرف منو نکن

پیتزای معمولی تو محله ما زیر ۱۰۰ هم بود تا پارسال مگه میشه ۱۰۰ تومن نداشت .. تعجب میکنم به هرحال حتی ...

آره واقعا این حجم از نداری با داشتن دوتا بچه و اینکه نتونی حتی یه پیتزا براشون بگیری برای من قابل باور نیست.... حالا فرض کن بچه یه شب تب کنه، چطور میخوای دکتر ببریش؟؟؟؟؟!!!!!!

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
اولا که تو حرف من بی احترامی نبودبعدش به شما نگفتم که مثل قاشق نشسته میپری وسط حرف من شما اگر راهنما ...

حتی تحمل انتقاد هم ندارید.

نظری میدید تو فضای پاپلیک منتظر کامنت هم باشید.

حرفت هیچ فحشی نداشت و مدل حرف زدنت از صدتا فحش بدتر بود و محتوای حرفت هم غیرمنطقی.

تاجایی که یادمه همیشه تو این خونه سر پول دعوا بود، پدرم یه بار دوسال تمام بیکار بود از جیب خوردیم و ...

اگر همیشه این مدلی بوده حق با شماست

اما در هر صورت کاری جز مستقل شدن خودتون از نظر مالی نمی‌تونید انجام بدید

وقتی نمیتونن نیازهای اولیه شما رو محیا کنن شما باید پا فشاری کنید و شاغل بشید

آره واقعا این حجم از نداری با داشتن دوتا بچه و اینکه نتونی حتی یه پیتزا براشون بگیری برای من قابل با ...

اولین تاپیکش هم همون قضیه پیتزاست .. امیدوارم فیک باشه :( من نمیتونم باور کنم وگرنه پول چندتا پیتزا هم میدادم..  خانواده منم که وضعشون ضعیفه ولی میتونن دیگه پیتزا بخرن 

آره واقعا این حجم از نداری با داشتن دوتا بچه و اینکه نتونی حتی یه پیتزا براشون بگیری برای من قابل با ...

دلم ازین دنیا و اتفاقاتش واقعا شکسته.نمیدونم برای کدومش زار بزنم، هر طرف نگاه کنی میبینی همه بدجور زخم خوردن

حتی تحمل انتقاد هم ندارید.نظری میدید تو فضای پاپلیک منتظر کامنت هم باشید.حرفت هیچ فحشی نداشت و مدل ح ...

من با شما صحبت نکردم که ریپ میزنی

نظر و انتقاد شما رو نخواستم

انتقاد پذیر هستم به شرطی که طرف صحبتم انتقاد کنه نه کسی که اصلا ربطی به صحبت من نداره

اولین تاپیکش هم همون قضیه پیتزاست .. امیدوارم فیک باشه :( من نمیتونم باور کنم وگرنه پول چندتا پیتزا ...

آره ادم میمونه کی راست میگه کی دروغ میگه؟؟؟؟ واقعا هم بیشتریها توی یه سطحیم اما اینجور نیست که نتونیم یه سال پول دوتا پیتزا پس انداز کنیم...

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
من با شما صحبت نکردم که ریپ میزنینظر و انتقاد شما رو نخواستمانتقاد پذیر هستم به شرطی که طرف صحبتم ان ...

اینجا یک فضای پاپلیکه و من هم آزادانه حق نظر دادن راجب کسی که تو این فصا کامنت گذاشته دارم، همونطوری که شما نظرتونو راجب شرایط استارتر دادید.

پس طبق حرف خودتون شماهم باید قبل نظر دادن راجب استارتر ازش اجازه میگرفتید که وارد تاپیک شدید و میخواید نظر بدید.

دلم ازین دنیا و اتفاقاتش واقعا شکسته.نمیدونم برای کدومش زار بزنم، هر طرف نگاه کنی میبینی همه بدجور ز ...

عزیزم حالا قضیه شما فرق میکنه و واقعا هم خارج رفتن سرمایه و تمکن مالی میخواد که خیلیهامون نداریم....کسی رو میخواد که پشتیبانش خوب باشه... امیدوارم در خیری برات باز شه

خودم هیچکسی نمی‌شناسم. حتی مامانم تا دیر نشده نمیخواد کاری واسم انجام بده. برادر کوچکترم امسال میخوا ...

انقد ضعیف نباش رو توانایی‌های خودت حساب کن .....

من الان مسافرتم آخر ماه بر میگردم تهران اگه خواستین بگین من میتونم کمکتون کنم برا اینکه بتونی  ادامه تحصیل بدی فقط باید در ازای قول بدی که موفق بشی،،،،،،

عزیزم حالا قضیه شما فرق میکنه و واقعا هم خارج رفتن سرمایه و تمکن مالی میخواد که خیلیهامون نداریم.... ...

عزیزم فکر میکنم من اشتباه گرفتید،من استارتر نیستم.

منم شرایط زیاد خوبی نداشتم.الان شاید دارم پیشرفت میکنم ولی بازم میبینم هموطنامون چه زندگی دارن،جدا از اون خودم گذشته سختمو نمیتونم فراموش کنم بدترین ضربه رو بهم زد، طرف دیگه هم بچه های بی گناهی که دارن زجر میکشن، جنگ، مشکلات و ... همچی باعث میشه این پیشرفت از گلوم نره پایین و همش به این فکر کنم که بقیه شاید نتونن، نرسنن!!💔

عزیزم فکر میکنم من اشتباه گرفتید،من استارتر نیستم.منم شرایط زیاد خوبی نداشتم.الان شاید دارم پیشرفت م ...

بله عزیزم ببخشید شما را با استارتر اشتباه گرفتم... کلا منظورم اینه که بعضی مشکلات از نظر آدم قابل هضم تر و ملموس تره... حالا این خانم که یه ساله نتونسته برای بچه هاش پیتزا بخره واقعا تو ذهنم قفله.... حرفهاتون درسته، واقعا خدا به همه مردم و مخصوصا ایرانی ها کمک کنه، چون حقشون بیشتر از اینها بود....