2777
2789

مامان اینا استانبولی یا همون دمی گوجه 

من بینوا و صد البته خوشبخت هم بشقاب پروتئین 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز پاستا میخوام درست کنم، متاسفانه خامه ام همین دیشب تمام شده و فروشگاهی که اون خامه ای رو که میخوام، فاصله داره.منم خسته!!!!

یک روز تعطیلم اومدم استراحت کنم، دقیقا امروز باید همچی تمام شه،اسنپ فودم وسایل مورد نیازم نداره🫣😭

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

هیچی میلم نیس ولی احتمال زیاد پلو تن درست میکنم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

پسرم بستریه🥲ویروس جدید گرفته تب ۴۰ عفونت ریه هاشو گرفته

ای مادر بمیرم الهی🤦 منم دو تا برادرم بیجال شده بودن تو تب می‌سوختند آلرژی هم دارن کلا نفس نمیتونستند بکشند واقعا مادر بودن خیلی سخته مامانم بنده خدا همش بالاسرشون این ویروسم سوغاتی از کربلاست هر سال یه ویروس با خودشون میارن قربون امام حسین برم اما خدایی ظلمه

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

ای وای این ویروس لعنتی خیلی بده. پدرشوهرمنم ده روز پیش گرفته بود بستری شد ریه هاش درگیر شده بودخیلی ...

وای اره پسر منم همین علائم روداره توروخدا الان دیگ خوبه پدرشوهرت ؟؟ بنطرت پسرم خوب میش؟؟

الان پسرم بالامیاره همش گلوش عفونتت کرده ریه هاش عفونت 🥲دوروز تبش ۴۰بود الان دیگ تب ندار

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
پسرم بستریه🥲ویروس جدید گرفته تب ۴۰ عفونت ریه هاشو گرفته

انشالله خیلی زود سلامتیشو بدست بیاره

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

وای اره پسر منم همین علائم روداره توروخدا الان دیگ خوبه پدرشوهرت ؟؟ بنطرت پسرم خوب میش؟؟الان پسرم با ...

من باردارم ۴۰روز درگیرش بودم وحشتناک عفونتی بود همه جام 

خداروشکر رو به بهبودم 

نفسم بالا نمیومد