2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب دمپختک درس کردم اضافه اومده با سبزی و ترشی 

همسرمم تا شب سر کاره

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

منم کلی فکر کردم به هیچ نتیجه ای نرسیدم🤕

بچه بدغذا آدمو پیر میکنه 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

🥲💔💔مریض یا چی

پسرم بستریه🥲ویروس جدید گرفته تب ۴۰ عفونت ریه هاشو گرفته

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
پسرم بستریه🥲ویروس جدید گرفته تب ۴۰ عفونت ریه هاشو گرفته

ای وای این ویروس لعنتی خیلی بده. پدرشوهرمنم ده روز پیش گرفته بود بستری شد ریه هاش درگیر شده بود

خیلی بد بود..تب ولرز شدید میکرد.. خداروشکر خوب شد

بلا به دور باشه

الان پسرت چطوره؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.