2777
2789

گاهی از شوهرم متنفرم گاهی دوسش دارم

رفتارای بد و غیرقابل تحمل داره ولی خب خوبیای خاص خودشم داره

تو این مدت انقد بابت رفتاراش اذیت شدم ک با مامانم درد ودل کردم بابتش حالا پشیمون شدم میگم کاش دهنمو میبستم الان ذهنیتش تغییر کرده و واقعا ب حدی از زندگیم سرد شدم ک هیچی تمایلی بهش ندارم و واقعا دارم اذیت میشم و بخاطر دوتا پسرام دارم زندگی میکنم

دیگ نمیخوام با مامانمم درد و دل کنم اینجا حرف بزنم بهتره

وقتایی ک سرکار نیست با گوشیش مشغوله بازیه اونم چون توخونه نت خرابه تو حیاط فرش پهن میکنه میشینه مثلا شبا من خوابم میبره دیگ اون نمیدونم کی میاد حدودا ساعتای ۳ اینا فکر کنم میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوسه ماهه اینطوری شدم

حالم خیلی بده

همش اضطراب دارم

یه روز با شوهرم خوبم فرداش مدام بعضی کاراش یادم میاد و ازش متنفر میشم و میخام دعوا کنم باهاش

خوابم کم شده و راحت نمیتونم بخوابم

احساس میکنم افسرده شدم

زندگی همه اینجوریه دیگه ولی نباید در باره‌ی بدی های شوهرت با همه حرف بزنی اونم وقتی که میدونی به نفع ...

شرایط مشاور رفتن ندارم واقعا خیلی هزینش بالاس و اولویت هام هزینه های بچه هامه 

به ۱۴۸۰ زنگ بزن مشاوره رایگانه یا با یه دوست ناشناس حرف بزن

۱۴۸۰ قبلا زنگ زدم ۲۰ دقیقه قطع میشه باز دوباره نمیتونی ب همون قبلی ادامه بدی هیچی دوستی ندارم متاسفانه

شرایط مشاور رفتن ندارم واقعا خیلی هزینش بالاس و اولویت هام هزینه های بچه هامه

میفهممت 

همین پیج های روانشناسی هستن که رایگان هستن برو اونجا پادکست ها شو گوش بده تاثیر میذاره 

سوده هروی عالیه 

وقتایی ک سرکار نیست با گوشیش مشغوله بازیه اونم چون توخونه نت خرابه تو حیاط فرش پهن میکنه میشینه مثلا ...

نمیشا توام بری پیشش توحیاط ،باهاش سرگرم باشی،گوشی رو ول کنه؟خوب نیس اینهمه تنها ولش کنی