2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز ۱۰ هستم هییییییچ خبری نیست هیچ 😞

قربونت نگران نباش میگن تا روز 15 علاعم نیست هر کیم علاعمی داره مال داروهاست انشاء الله زوتر خبر خوش و تو میدی. کی از داری؟ 

اگر می‌خواهید خواب‌ هایتان تعبیر شوند، اول باید بیدار شوید.
یکشنبه آز دارم خدا کنه ک دم عیدی دلم شاد بشه ...خدا دل همه رو شاد کنه 

انشاء الله ه خیره دلت شاد میشه گلم منم 1 فروردین از دارم ولی شاید تحمل نکنم دو روز قبلش بیبیچک بزنم

انشاء الله ه خیره دلت شاد میشه گلم منم 1 فروردین از دارم ولی شاید تحمل نکنم دو روز قبلش بیبیچک بزنم

عزیرم فکر کنم آزمایشگاهها ۶ ام باز میشن ...ان شالله برات مثبت باشه😘

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
عزیرم فکر کنم آزمایشگاهها ۶ ام باز میشن ...ان شالله برات مثبت باشه😘

اره ازمایشگاها بستن ولی بیمارستانا انجام میدن فقط الی جان هر چی شد بیا خبر بده

سلامممم

منم روز ٦انتقال هستم

منم يه نفر بهم گفت حواست باشه بعد انتقال آب پرتقال نخورى كه ويتامين ث داخلش اصلاً خوب نيست، ولى يكى از دوستام انتقال داده بود و تاكيد به خوردن روزانه آب پرتقال داشت، كه مانع يبوست هم ميشه. آب سيب، آب انار، آب پرتقال خودش اينارو خورد و الان ٦ ماهشه