iranbaharan مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 1671 عنوان آیا لکه بینی از عوارض تزریق پنی سلین میتونه باشه 47 بازدید | 7 پست موندم ماه پیش ۲۸ بود ۳ روز طول کشید در حد لکه بود ...از صبح ترشح آبکی واشتم ولی امشب پنی سلین ۱۲۰ زدم اومدم خونه لکه دیدم لباس زیرمپریود دارم میشم یا ممکنه عوارض آمپول باشه؟پریودم ۳ ماهه نامنظمه و در کل همون در حد ۳ روز لک بود توی این ۳ ماه 1404/05/22 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پارمیس۶۸ عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 13430 همراه لکه بینی خارش ،کهیر،مشکل تنفسی ندارید؟از قرص جلوگیری استفاده نمی کنید؟
setayeshooo3 عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 2393 اگه تا ماه بعد نا منظم بود حتما سونو و ازمایش هورمون بدهنه تاثیر مستقیم نداره، شما عفونت دارین؟ اگه بدنتون ترکیر هر نوع عفونتی باشه این دارو باعث لکه بینی هست
iranbaharan مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 1671 اگه تا ماه بعد نا منظم بود حتما سونو و ازمایش هورمون بدهنه تاثیر مستقیم نداره، شما عفونت دارین؟ اگه ... کیست خونی داشتم ۳ ماه بود برا اون دارو مصرف میکردم این فته داریم تموم میشه ...ممکنه کیستم جذب نشده باشه و بخاطر این آمپول امشب لک دیده باشم؟؟؟
iranbaharan مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 1671 همراه لکه بینی خارش ،کهیر،مشکل تنفسی ندارید؟از قرص جلوگیری استفاده نمی کنید؟ نه خداروشکر گفتن پنی سلین ۳ نوعی این قوی ترینشه گفتم شاید ازاونهفقط کسی خوندی داشتم ۳ ماه دارو میخورم این هفته تمومه دارومم ممکنه بخاطر کیست باشه؟
setayeshooo3 عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 2393 کیست خونی داشتم ۳ ماه بود برا اون دارو مصرف میکردم این فته داریم تموم میشه ...ممکنه کیستم جذب نشده ب ... بله میتونه کیست خونی ربط داشته باشه ولی اینکه جذب شده یا نه رو با سونو میشه دقیق مشخص کرددرد زیر شکم داری ؟؟؟
setayeshooo3 عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 2393 نه خداروشکر گفتن پنی سلین ۳ نوعی این قوی ترینشه گفتم شاید ازاونهفقط کسی خوندی داشتم ۳ ماه دارو میخور ... بله ببیناگه کیست در مرحله اخر باشه این اتفاق میفتهو اگر در حال رشد باشه هم با این دارو امکان لکه بینی و نت منظم شدن پریودی زیادولی داروهاتون هورمونی بودن قطعا پس نمیشه قاطع گفت کیست از بین رفته یا نه