2777
2789
ما توی زندگی جفتشون نبودیم ازچیزیم خبرنداریم صرفا. حرفای بچگی نمیشه استناد کرد من ماله روی کار فروغ ...

ما قرار نیست تو زندگی کسی باشیم

ولی وارد زندگی یه مرد متاهل شدن کار نادرستیه اینو هرکسی می‌تونه تشخیص بده

البته هم ابراهیم گلستان مقصره، هم فروغ

درعین حال نمیشه منکر این شد که شاعر توانمند و بزرگی هست

نامه هاشون رو من خوندم.. بخاطر همینم هست که میگم نمیتونم نظر بدم.. چون مشخص نیست چیزی

تمام اطرافیانش دارن میگن فروغ عاشق ابراهیم گلستان بوده و باهم رابطه داشتن دیگه همه چیز روشنه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما قرار نیست تو زندگی کسی باشیمولی وارد زندگی یه مرد متاهل شدن کار نادرستیه اینو هرکسی می‌تونه تشخیص ...

بله اما مصاحبه پشت افراد فوت شده و یکطرفه ب قاضی رفتنم صد در صد بده وگرن دو ادم از هر طرف میومدن حرف میزدن مشخص میشدتاحدودی چی. ب چیه

من قبول ندارم اینطور مصاحبه ها رو مخصوصا گفتم ب استناد حرفای بچگی بدون داشتن دلیلای محکم دیگ 

شاید ابراهیم میخاسته فروغ رو زن دومش بگیره یا فریبش داده یا هرچیز دیگ بهرحال ما توی زندگی کسی نبودیم همچیز از زبون بقیه یا دکور زندگی کسیو دیدن نیست

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
تمام اطرافیانش دارن میگن فروغ عاشق ابراهیم گلستان بوده و باهم رابطه داشتن دیگه همه چیز روشنه

از این جهت میگم که جاشون نبودم... 

البته که کار اشتباهیه از هر نظر

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بله اما مصاحبه پشت افراد فوت شده و یکطرفه ب قاضی رفتنم صد در صد بده وگرن دو ادم از هر طرف میومدن حرف ...

متأسفانه وقتی یه اسطوره رو دوست داریم سعی میکنیم رو خطاهایش هم توجیه بیاریم

از نظر من رابطه با متاهل به هیچ وجه درست نیست و توجیه ندارن

مخصوصاً برای خانمی مثل فروغ که مطمینن خواهان زیاد داشته اگه از این عشق سمی چشم میپوشید شاید افراد بهتری وارد زندگیش میشدن

گلستان هم کلا آدم درستی به نظر نمی‌رسه طبق چیزایی که ازش خوندم مخصوصا بعد انقلاب 

متأسفانه وقتی یه اسطوره رو دوست داریم سعی میکنیم رو خطاهایش هم توجیه بیاریماز نظر من رابطه با متاهل ...

من گفتم سرپوشی روی کاراشون نمیزارم 

تنها حرفم اینه ما همه چیزو نمیدونیم همین

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه