2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ترازومو میخاد دوست ندارم بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 44 پست
اگه مادر خودتون ترازو رو بخواد چی میدین ؟این سوال جواب داره ها

باریکلا سوال خیلی خوبی بود 

هر بچه ای حق داره به والدین خودش در هر شرایطی خدمت بکنه 

ترازو اگه مال عروسه میتونه نده ولی اگه ماله شوهره استارتره به استارتر مربوط نمیشه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ترازو دائم‌نباید جاش عوض بشه دقت اندازه گیریش تغییر میکنه

ما چند ساله عوض میشه دقتش عین روز اول

تو کمد میزاریم در میاریم وزن میکنیم دوباره میزاریم تو کمد

فقط اگه اولش اشتباه خوند ده دقیقه بزار ساکن بمونه بعد برو روش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره روزگارش سیاه میکنه ولی اگ برای مادر خودش بخره مرد خوبیه

من مادرم اینا اصلا اجازه اینکارو نمیدن حتی پول ۱دونه نون رو هم حساب میکنن با شوهرم اگر گاهی میخره نون تازه

باریکلا سوال خیلی خوبی بود هر بچه ای حق داره به والدین خودش در هر شرایطی خدمت بکنه ترازو اگه مال عرو ...

دیگه زندگی مشترک ماله من تو نداره  باهم خریدیم....

من کلا دوست ندارم وسالیمو به کسی بدم حالا میخاد هرکی باشه حتی خواهرم ولی اوناچون اخلاقمو میدونن هیچ وقت ازم نمیگیرن

باریکلا سوال خیلی خوبی بود هر بچه ای حق داره به والدین خودش در هر شرایطی خدمت بکنه ترازو اگه مال عرو ...

در زندگی شریکی زن و شوهر چیز شخصی نداریم

مال من برای همسرم هست و مال همسرم برای من

این حرمت متقابل میشه 

و کمک به والدین درصورت رعایت اصول درسته

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

فک کردم ترازو آشپز خونه رو میگی خواستم بگم بهش بده چی میشه مگه ولی ترازو وزن کشی برای کسی ک میخواد لاغر کنه تا زمانی ک به وزن دلخواه نرسیده لازم داره ک احتمالا چند ماهم طول بکشه و چون خودت لازم داری نده بهش بگو خودم دارم لاغر میکنم خواستی وزن کنی بیا خونمون

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

در زندگی شریکی زن و شوهر چیز شخصی نداریممال من برای همسرم هست و مال همسرم برای مناین حرمت متقابل میش ...

پدرشوهر و مادرشوهر والدین عروس نیستن

پدرزن و مادرزن هم والدین داماد نیستن... 

منظور من اینه که اگه مادر آدم شمر هم که باشه باز هیچ وقت مادرشوهر جاشو نمیتونه بگیره 

پدر و مادر توی این دنیا تکرار نمیشن

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
پدرشوهر و مادرشوهر والدین عروس نیستنپدرزن و مادرزن هم والدین داماد نیستن... منظور من اینه که اگه ماد ...

این که صد در صد ولی وقتی با زن یا مردی ازدواج میکنیم در اصل با خانوادش هم وصلت کردیم

هرگونه بی حرمتی به والدین طرف مقابل تاوان داره

ولی خب باید با سیاست برخورد بشه که زندگی زوج تو معرض دعوا و رد شدن خط قرمز ها قرار نگیره

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بگو همسرت یکی براش بخره مگه چنده

بالای دو تومن

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

ببین اگه مدام بری رو ترازو یا مدام تو اینه خودتو چک کنی اتفاقا برعکس وزن کم نمیکنی 

اما چون وسیله منزل شما هستش ایشون میتونه بیاد خونتون وزنش رو چک کنه و بره و بعد هر موقع اومد خونه شما استفاده کنه و وزن بگیره

نه اینکه بیاد کلا برداره ببره

والا توقعش زیادیه

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

این که صد در صد ولی وقتی با زن یا مردی ازدواج میکنیم در اصل با خانوادش هم وصلت کردیمهرگونه بی حرمتی ...

هزاران بار لایک

هزاران بار لایک

ممنون خانم