2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ترازومو میخاد دوست ندارم بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 44 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با کمال میل ی ترازو جدید میخرن

حالا اگر شوهر برای مادر خودش یه ترازو بخره بظرتون به این خانم بر میخوره ؟ 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

مطمعنم مادرم نمیگیره ازم چون ترازو چیزی نیست که یه بار ۱ساعت استفاده کنی بعدا به طرف پس بدی ....تزار ...

اتفاقا ما یکی از اقواممون چند وقت یکبار میاد ترازومون رو میبره وزن میکنن بعد برش میگردونه

من ۱سالونیم پیش ۲۰۰دادم‌الان شده ۷۰۰خیلی گرونه واسمون ک بخریم واسش

بگو هر بار برا وزن کشی بیاد خونتون اینطوری ورزش هم میکنه

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

با لحن شوخی بگو من الان با این ترازو قرارداد بستم، هر روز باید منو وزن کنه ولی اگر بخواین میتونم یه دونه براتون بخرم.

که خب قطعا قبول نمیکنه بخری، از طرفی هم متوجه میشه خودت بهش احتیاج داری.

ن من اتفاقا بهش گفتم بخر واسش گفت پول ندارم اونقدر الان گرون شده ۷۰۰شده

همینو میخاستم بفهمم 

پس بازم آفرین مخالفش نیستین 

چون بعضی ها مادر همسرشون رو دشمن فرض میکنن

اونم یه زنه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

چه راحت میگید دروغ بگه!

وا خوب دوس نداره وسیله شو بده.خاله من اومد جاروبرقی مامانمو امانت برد سوختش.خواهرشوهرم گف گوشی اضافتو ۱۰ روز امانت بده برد شکوندش .بنطرت الان میشه حرفی زد.گاهی ی دروغ مصلحتی بهتر از راست گفتنه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹