2777
2789
عنوان

من تنها عروسم باید چیکار کنم

147 بازدید | 20 پست

خانوما مادرشوهرم و خواهرشوهرام و بردارشوهرم رفتن کربلا 

جمعه میرسن خونه 

نمیدونم قرارم مهمونی باشه یا نه از شوهرم و پدرشوهرم میپرسم میگن تا نرسن خونه که نمی‌دونیم باید ناهاری چیزی بدیم یا نه  

اصلا نمیدونم باید چیکار کنم 😐 

فعلا بنر گرفتیم و گل براشون 

فردا هم میخوام برم خونه مادر شوهرم رو تمیز کنم 

چی باید بخریم ؟ میوه شیرینی ؟ 

راهنمایی کنید لطفاً دست تنهام نمیدونم چیکار کنم 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

اره میوه شیرینی بگیرید 

اگه فک فامیلاشون زیادن و میدونین که میان تعداد بالا بخرین ولی حتما میوه شیرینی تو خونه داشته باشین

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میوه شیرنی بخرین مهمون میاد بلاخرا

مهمون که خاهررای مادر شوهرم و بچه هاش از الآنم اگه بزاری میان چتر میشن تو خونه 😐😂 

کی حوصله پذیرایی از اینارو داره آخه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بستگی به خودتون داره واقعامن بودم که کاری نمیکردم پدرشوهرم خودش هرکار میدونه میکنه دیگه

یعنی بذارم بنده خدا با اون سنش بره خونه تمیز کنه ؟ 

ادبم اجازه نمیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برو خونشون مرتب کن تمیز کندیگه مهمونی دادن و استقبال بذار کردن شوهرتواسه اربعین کسی غذا نمی‌ده الان ...

غذا که می‌دونم ولی آخه مهموناشون یکم سیریشن 😐 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسی میشه یه سوال بپرسم از شما و دوستان کسی که میره کربلا بریم دیدنیش باید براش گل یا شیرینی ببریم؟فا ...

من تو اقوام خودم وقتی کسی میره کربلا براش گل و شیرینی رو می‌بریم 

شما هم باید از فامیلاتون بپرسید اگه اونا میبرن شما هم ببرید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کیا هستند یعنی؟!

خاله ها و دایی های همسرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گوسفندم قربونی میکنین

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره