2777
2789
عنوان

من تنها عروسم باید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 20 پست

زیارت اربعین رو هما تقریبا می رن به نظرم همین که تمیز کاری کنید و یکم میوه و شیرینی تو خونه باشه برای پذیرایی کافیه خودشون هم که سر مرز رسیدن ببینید اگر برای وعده ناهار یا شام میرسن واسه خودشون غذا آماده کنید 

بیخیال بابا  من کل  فامیل شوهرم  رفتن   من  نه دیدنشون  میرم  نه  کاری میکنم  به من چه تنها  عروسی که  نرفته  منم  از مادرشوهر پدر شوهر  جاریام خواهر شوهر  همههههه    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا من کل فامیل شوهرم رفتن من نه دیدنشون میرم نه کاری میکنم به من چه تنها عروسی ک ...

من هرکاری بکنم برای همسرمه و شعور خودم رو می‌رسونه 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
گوسفندم قربونی میکنین

نه همسرم مخالفه قربونی کردن برای یه آدم زندست 😂

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
من هرکاری بکنم برای همسرمه و شعور خودم رو می‌رسونه

حتما   اونا  هم  برا تو هستن   یا شوهرتم   محبت  سرش  میشه    

من  الان  عمل  کردم  یکیشون  زنگ  نزد  بگه  چطوری    یه  حال نپرسیدن    چرا  من  با  این  حالم  بخوام کاری  بکنم     به شعور  و بی شعوری  ربط  نداره منم شعور  دارم برا ادمش  چطوری  رفتار کنم 

یعنی بذارم بنده خدا با اون سنش بره خونه تمیز کنه ؟ ادبم اجازه نمیده

میگم که بستگی به خودتون داره

من با شرایط خودم کاری نمیکردم

همسرم و پدرشوهرم میدونند خودشون. نتونند هم نیرو خدماتی میگیرند