2777
2789
عنوان

دوستم ب خزانه بانک مرکزی وصله

314 بازدید | 18 پست

منظورم اینه اینجور خرج میکنه و زنذگی میکنه انگار پول چاپ میکنه چون پدرش پولداره چند سال دوستیم و صمیمی 

امروز گف برو فلان چیز بخز گفتم ما ک مث تو پولدار نیستیم ما فقیزیم فرق داریم و خندیدم بعد گف من کی گفتم پولدارم گفتم تو نگفتی من میگم بعد گف  

والا من هیچ موقع ن همچین حرفی ب دوستام زدم و ن رفتاری میکنم ک بخواد این وایبو به کسی بده و پولدار هم نیستم 😂فک کردم منظورت اینه من اینو میگم ک من پولدارم

من الان بهم برخورده از جوابش ک میگه پولدار هم نیستم مثلا خواستم ازش پول بگیرم اینو گفت ؟ عجب احمقیه 

چی بگم در جواب اینحرفش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هر کی بگی تو پولداری گارد میگیره و طبیعیه

حس اشراف‌زاده بودن و از ما بهترون بودن بهش نده، دوستته‌ مثلا، کور که نیست میدونه پولداره 

حس کردم بهش حسودیت میشه و ازش بدت میاد که این‌جوری بهش گفتی و حالا هم درموردش بد حرف میزنی

کاملا مشخصه که از روی بددلی بهت نگفته فلان چیز رو بخری

از این به بعد خودت رو هم جلوی کسی کوچیک نکن، احترام بذار به خودت که بقیه هم بهت احترام بذارن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بعضی ها عادت دارند در عین وضع مالی معمولی ولی خوب خرج می کنند به طوری که از پولدارهای شهر به نظر می ...

عزیزم شوخیت گرفته ؟ بالاترین مدل ایفون خونه انچنانی ماشین شاسی بلتد از بچگی خیاط شخصی خرید بدون توجه ب قیمت ! اینا زندگی ی ادم معمولی نیس

به هر کی بگی تو پولداری گارد میگیره و طبیعیهحس اشراف‌زاده بودن و از ما بهترون بودن بهش نده، دوستته‌ ...

عزیزم با گفتن ما فقیریم ک من فقیر نشدم! ی شوخی بود بعد مگه کسی ک فقیره ادم نیس؟ ربطی ب کوچیک شدن نداره ! ن من اصلا بش حسودیم نمیشه چون دیذم ک پول خوشبختی نمیارع و تو خیلی از زمینه ها دیدم اذیته ک اصن دوس ندارم جاش باشم و اینکه ما هم خودمون پولداریم کمبودی ندارم اما ب اندازه اونا ن .و من ادمی نیستم پول لباس ماشین رو خوشبختی بدونم ک بخوام حسرت بخورم یا حسادت

عزیزم با گفتن ما فقیریم ک من فقیر نشدم! ی شوخی بود بعد مگه کسی ک فقیره ادم نیس؟ ربطی ب کوچیک شدن ندا ...

مشکل من فقر نیست، اینه که خودت رو باهاش مقایسه کردی و گفتی اون فرق داره و زندگیش بهتره.

همین که ذهنت داره مقایسه می‌کنه و حس بدی داری کافیه. حسودی چیزی نیست که خودمون بخوایم ایحاد بشه، از همین مقایسه‌گری‌ها شروع میشه و آزارمون میده. منم دوستای پولدار دارم اما هیچ وقت به اینکه گوشی چی دستشونه و خونشون چند متره و خیاط و پیشخدمت و بادیگارد دارن یا نه فکر نمی‌کنم... 

اگه بمیرم هم خودمو جلوشون فقیر و نیازمند نشون نمیدم که کسی رو بخندونم 

فقط میخوام بگم که اگه می‌خوای دوستیتون حفظ بشه جلوی این افکار رو بگیر، شوخی که کردی جالب نبوده، تهش هم خودت ناراحت شدی هم اون... اگه ذهنت رو کنترل نکنی بدتر هم میشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.