2777
2789
عنوان

بوی بدن و راهکارهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13784 بازدید | 148 پست

سلام اپرا جان مچکرم  بابت مطالب خوبتون😍فقط یه سوال این اسپری خوشبو کننده ناحیه خصوصی ضرر نداره استفاده ازش؟اینکه PHرو تغییر بده باعث عفونت بشه مثلا ؟

چون یه دکتر متخصص میگفت که ژل شست و شو خودش عامل عفونت میشه گفتم ببینم این خوشبو کننده چطوره تاثیرش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیداوپراجان من هم جواب میدم چون به تازگی تجربه داشتمپسرم سرش به پله پارک خورد وپیشونیش بخیه خورد. ...

دوست عزیز ممنونم از شما. به دکتر مراجعه می‌کنم قطعاً. فقط خواستم تجربه یک نفر دیگه رو بشنوم. 

کرمی که دکتر به پسر شما داد اسمش چیه؟ 

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

سلام 

چه تاپیک مفیدی😍

منم چندتا راهکار میگم

یکی چیپس های خوشبو کننده لنور که داخل لباسشویی میریزن

و یه دمنوشی هست که برای خوشبو شدن کل بدن واقعا تاثیر داره

ترکیب سیب ،دارچین ،هل ،بهار نارنج ،گل سرخ ،رزماری و بادیان ستاره ای  ،۲۰ دقیقه دم بکشه

اینو از ریلز خانم النا یادگرفتم و واقعا تاثیر دارن

قرص پربیوتیک مکیدنی دهانی هم برای وقتی که دهنمون بوی بد میده مثل وقتی که پیاز و سیر اینا خوردیم هم خیلی خوبه و عامل بوی بد دهانو سریع از بین میبره

بعد من خودم وقتی ناشتا آب سیب میخورم اون بوی بد دهان رو  حس میکنم کامل از بین رفته حالا نمیدونم تاثیرش همگانیه یا نه😁

بوتاکس زیربغل هم شنیدم اما نمی‌دونم به لحاظ پزشکی چه مضراتی ممکنه داشته باشه

درکل میدونم راهکار های شما آسانتر بود😂🤦🏻‍♀️ حالا من گفتم اینارو هم اضافه کنم

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

سلام چه تاپیک مفیدی😍منم چندتا راهکار میگمیکی چیپس های خوشبو کننده لنور که داخل لباسشویی میریزنو یه ...

سلام عزیزم

راهکارهای عالی دادی 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

سلام عزیزم ی سوال بی ربط داشتم من تقریبا شش ماه میشه به خاطر استرس شبی ی آلپرازولام نیم میخورم. به ن ...

سلام 

زاناکس بشدت چاق می‌کنه و وابستگی میاره سعی کن ترکش کنی 

ملاتونین بهنره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

سلام. اسم کاربری تون منو برد تا خیالبافی های نوجوان و بلندی های بادگیر. ایشون ادم عجیبی هستن مرسی ک ...

ببخشيد دير پاسخ دادم.

من با مرگ تك تك كاركتر هاي كاترين و ادگار و هيث كليف اشك ريختم...خيلي دوستش داشتم اين رمان رو.بلندي هاي بادگير درواقع دمين رماني بود كه توي دوران نوجواني خوندم و هنوز كه هنوزه از بازخوانيش لذت ميبرم...كاش اميلي برونته انقدر زود فوت نميشد و كارهاي بيشتري برامون مينوشت.

بله همينطوره.

دوست عزیز ممنونم از شما. به دکتر مراجعه می‌کنم قطعاً. فقط خواستم تجربه یک نفر دیگه رو بشنوم. کرمی که ...

دکتر پماد مدیلان داد وگفت چون بچه هست بایداین پمادرو بزنه،برای بزرگسال احتمالا فرق میکنه

خدایا بی نهایت شکرت
اوپرا جان برای سرحال بودن خانم های شاغل چی پیشنهاد میکنی؟چند ساله هر روز قهوه میخورم ولی زیادیش مضره

وای واقعا دغدغه منم هست من قهوه خور نیستم و یه روزایی از ۵صبح تا ۱۲شب بیدارم و درگیر اگه کسی پیشنهادی داره بهم بگه ممنونش میشم

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

وای واقعا دغدغه منم هست من قهوه خور نیستم و یه روزایی از ۵صبح تا ۱۲شب بیدارم و درگیر اگه کسی پیشنهاد ...

من تقریبا هر روز قرص جوشان میخورم برای انرژی خوبه ولی افراط تو خوردنش هم معده رو آسیب میزنه

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

من تقریبا هر روز قرص جوشان میخورم برای انرژی خوبه ولی افراط تو خوردنش هم معده رو آسیب میزنه

عه تاثیر داره واقعا خدا خیرت بده اکه خوب باشه که من میخورم چون همه همیشه میگن قهوه بابامم صبح به صبح فقط قهوه اما من نه

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

عه تاثیر داره واقعا خدا خیرت بده اکه خوب باشه که من میخورم چون همه همیشه میگن قهوه بابامم صبح به صبح ...

اره تاثیر داره امتحان کن

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

اره تاثیر داره امتحان کن

ممنونم عزیزم♥️