2777
2789
عنوان

بوی بدن و راهکارهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13848 بازدید | 148 پست
کل کارهایی که گفتم مگه چقدر وقت میگیره؟ من هیچ کار اضافه ای که توی روتین روزانه نباشه یا وقت خاصی بخ ...

تاپیکو اولش ادم میخونه ادم حس میکنه هر لحظه از شبانه روز باید به فکر بوی بدن باشه ولی با دقت خوندم دیدم راست میگی چندان وقتی نمیبره

تاپیکو اولش ادم میخونه ادم حس میکنه هر لحظه از شبانه روز باید به فکر بوی بدن باشه ولی با دقت خوندم د ...

میدونی چرا به اون اقا اون جوابو دادم؟ از صبح هی این سوالو میپرسن که عکس پروفایلت کیه‌. یه بار که جواب دادم گفتن عوض کن دیگه تکرار هم نشه! یه همچین موجود داغونی اند 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام اوپراجان

ببخشید می‌دونم به موضوع تاپیک مرتبط نیست

فقط خواستم بپرسم شما تجربه‌ای درباره از بین بردن جای بخیه دارید؟

روی صورتمه و خیلی بابتش ناراحتم

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

سلام اوپراجانببخشید می‌دونم به موضوع تاپیک مرتبط نیستفقط خواستم بپرسم شما تجربه‌ای درباره از بین برد ...

سلام عزیزم. راستش تا الان نخواستم جای بخیه رو از بین ببرم. خوشم میاد. ولی میدونم لیزر تا حد زیادی درست میکنه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

سلام عزیزم. راستش تا الان نخواستم جای بخیه رو از بین ببرم. خوشم میاد. ولی میدونم لیزر تا حد زیادی در ...

ممنونم که پاسخ دادید❤️

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

ممنونم عزیزم مفید و کاربردی بود ♥️🙏

ازاین دست تایپیک ها بیشتر بزنید و تجربیات وایده هاتون رو به اشتراک بزارید

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

سلام اوپراجانببخشید می‌دونم به موضوع تاپیک مرتبط نیستفقط خواستم بپرسم شما تجربه‌ای درباره از بین برد ...

ببخشیداوپراجان من هم جواب میدم چون به تازگی تجربه داشتم

پسرم سرش به پله پارک خورد وپیشونیش بخیه خورد.دکترپوست برم.پمادترمیم کننده داد.گفت هرچقدربه زمان بخیه زدن نزدیکترباشیم وپماد رو بزنیم،اثرترمیم کنندگی بهتری داره.شماهم به دکترپوست مراجعه کنیدبرای کرم ترمیم کننده....اگرجواب نداد،راه حل دوم رو اوپراجان گفتند که لیزرهست

خدایا بی نهایت شکرت