2777
2789
عنوان

بوی بدن و راهکارهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13647 بازدید | 148 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. وقت تون به خیر

شما درایسول رو چند وقته که دارید استفاده میکنید؟ مثل مام هر بار بعد حمام میزنید؟

اگه میشه ی توضیح بدید بهم که هر چند وقت استفاده میکنید و مثلا ی بطری ۳۵ میلش رو چند وقته تموم میکنید؟

در مورد قرص جوشان منیزیم که میگن برای خواب راحت و سرحال بودن خوبه تجربه ای دارید؟

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

در مورد منافذ پوست صورت و دونه های سرسیاه بینی راهی دارید؟

سلام 

حمام بخار و کیسه کشیدن و تمیز کردن با پلینگ دستی 

منافذ بخور گل همیشه بهار و پماد کالاندولا

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

سلام عزیزم چه تاپیک خوبیبرای بوی کفش پودر بچه و جوش شیرین هم جوابهلباس های شسته شده رو حتما اجازه بد ...

سلام عالی گفتی 

لباس نمدار به تدریج بوی نا میگیره 

اوپرا جان برای سرحال بودن خانم های شاغل چی پیشنهاد میکنی؟چند ساله هر روز قهوه میخورم ولی زیادیش مضره

سلام هر روز دو فنجان قهوه ضرر نداره. من صبحها با کافیین بیشتر میخوردم . ولی مدیریت زمان فعالیت و استراحت قبل خستگی و ویتامین دی کافی بشدت تاثیر میذاره

رژیم غذایی در ایجاد بوی بدن خیلی موثر هستبخصوص استفاده زیاد از ادویه و کلا هر ماده غذایی که بوی زیاد ...

ادویه و پیاز مستقيم اثر میذاره 

درصد بالایی از افراد جامعه دارن دچار سرطان میشن. مخصوصا لنف.

ولی ربط به لیزر نداره . من سرطان تیرویید گرفتم که به لنف متاستاز کرد و هیچ پزشکی به لیزر اشاره نکرد با اینکه حدود هشت تا مختصص سرطان رفتم

سلام اپرا جان مچکرم بابت مطالب خوبتون😍فقط یه سوال این اسپری خوشبو کننده ناحیه خصوصی ضرر نداره استف ...

سلام 

عزیزی

نه چون مستقیم به واژن زده نمیشه و خودش آنتی سپت هست من یکسالی هست استفاده میکنم و سابقه عفونت نداشتم و کسانی هم که معرفی کردم عفونت نگرفتن

ببخشيد دير پاسخ دادم.من با مرگ تك تك كاركتر هاي كاترين و ادگار و هيث كليف اشك ريختم...خيلي دوستش داش ...

جهان نوجوانی جادوییه . من هنوزم رمان که میخونم انگار وارد یه جهان تازه میشم

سلام. وقت تون به خیرشما درایسول رو چند وقته که دارید استفاده میکنید؟ مثل مام هر بار بعد حمام میزنید؟ ...

سلام

درایسول رو سر بوی عرق نیروهای خدماتی کشف کردم سه سال قبل. هفته ای دوبار مصرف کردن و بوی عرق تمام شد. خودم دو هفته یا ده روز یک بار استفاده میکنم و بسته کوچیکش یک سال بیشتر دوام داره. بو هم نمیده و بهمین دلیل بوی عطر رو خراب نمیکنه

سلام. وقت تون به خیرشما درایسول رو چند وقته که دارید استفاده میکنید؟ مثل مام هر بار بعد حمام میزنید؟ ...

در مورد منیزیوم تجربه ندارم . فقط چون میدونم املاح بدنم در سطح نرماله ماهی یه دونه جوشان میخورم