2777
2789
عنوان

چه حق و حقوق رو خوبه از همسرمون بگیریم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 108 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خواب میگیریشما ازدواج نکنید بهتره یکی دیگه رو بدبخت میکنید چون همون اول با نقشه وارد زندگی طرف می ...

خود اقا این حقوق رو از اول دارن حالا چه عیبی داره خانم هم اون حقوق رو داشته باشه ازدواج وقتی موفقه که حقوق همدیگرو حفظ کنن و بهش احترام بزارن

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

تو خواب میگیریشما ازدواج نکنید بهتره یکی دیگه رو بدبخت میکنید چون همون اول با نقشه وارد زندگی طرف می ...

چه راحت قضاوت می کنید مهریه نجومی گفتم یا حق طلاق و شروط سنگین گذاشتم؟؟

حق تحصیل میگیرم چون قصد ادامه تحصیل دارم

حق تعیین مسکن میگیرم چون اگر حق تحصیل داشته باشم و شهر دیگه قبول بشم و حق تعیین مسکن نداشته باشم شرایط برام دشوار میشه 

حق تنصیف اموال میگیرم چون منم اندازه ایشون برا زندگی زحمت میکشم پس درستش اینه دستاورد هامون نصف بشه 

حالا شما بفرمایید بگید کجای کار من اشتباه یا خودخواهی بوده که وارد زندگی مشترک نشم؟

اگر از نزدیک از سبک زندگی و دیدگاه من نسبت به ازدواج و زندگی مشترک آگاهی داشتید اینطور با کوته فکری قضاوت نمی‌کردید 

اینا ب شرایط‌‌پسر هم بستگی‌داره. ادم ممکنه کسی رو دوست داشته باشه از یسری‌شرطا بگذره یا یسری‌شرطا ب ...

دوست داشتن دلیل قانع کننده ای برای دادن حق و حقوقت نیست

اگه دوست داشتن دوست داشتن باشه اون حق و حقوقت رو میده تا بتونه داشته باشدت چرا تو از حق ات بگذری؟!

الان من میونم با طرف مقابلم خراب شده سر این مسائل بخاطر این حق و حقوق طبیعی بهم گفت فمنیستی تو و با اینکه رابطمون عالی بود الان دیگه سرد شدیم و علارغم اینکه دوسش دارم خودمم دیگه زیاد محل نمیزارم و به حال خودش ولش کردم حتی اگه از عشق کسی بمیرمم از حقم نمیگذرم 

سال های اول زندگی عاشقانست و از اون کارای عاشقانه گوگولی داره بعدش این حق و حقوقتن ک تورو نگه میدارن

آدمایی می‌شناسم که عاشق و دیوونه هم بودن با همه جنگیدن بهم رسیدن بعدش پسره زنه رو انداخته بیرون

یا یکی دیگه بود زنشو نزاشت درس بخونه کار کنه

یکی دیگه زنرو میزد و طلاقش نمی‌داد میگفت میخوام زجر ات بدم

اینا همشون عاشقانه ازدواح کردن

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

خداروشکر خانوما تو بیداری روز به روز بیشتر به حقوقشون آگاه می‌شن

اما خب کسی که خودش رو به خواب زده نمی‌شه کاری کرد ..

نقشه؟..

عزیز جان می‌شه بگین این که من نخوام عادی ترین اختیاراتم دست همسرم باشه چه نقشه ایه؟ 

خانوما اگر حق ادامه تحصیل میگیرید حتمااااا حق تعیین مسکن هم بگیرید چون در صورتی که شما شهر دیگه قبول ...

دقیقا

با وکیل مشورت کنید یه سری جزئیات داره این حقوق که باید بررسی کنن حتما که به مشکل نخورین