2777
2789
عنوان

چه حق و حقوق رو خوبه از همسرمون بگیریم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 108 پست
خداروشکر خانوما تو بیداری روز به روز بیشتر به حقوقشون آگاه می‌شناما خب کسی که خودش رو به خواب زده نم ...

این دیدگاه و قضاوتشون فقط به خاطر این بوده که من گفتم قصد ادامه تحصیل تا مقاطع بالاتر رو دارم پس منطقیه که اول حقش رو بگیرم تا بعدا نتونه بزنه زیرش 

خوبه حق طلاق نخواستم😐‌که راحت میگه با نقشه وارد زندگی طرف میشی

اینا ب شرایط‌‌پسر هم بستگی‌داره. ادم ممکنه کسی رو دوست داشته باشه از یسری‌شرطا بگذره یا یسری‌شرطا ب ...

دوست داشتن دلیل قانع کننده ای برای دادن حق و حقوقت نیست

اگه دوست داشتن دوست داشتن باشه اون حق و حقوقت رو میده تا بتونه داشته باشدت چرا تو از حق ات بگذری؟!

الان من میونم با طرف مقابلم خراب شده سر این مسائل بخاطر این حق و حقوق طبیعی بهم گفت فمنیستی تو و با اینکه رابطمون عالی بود الان دیگه سرد شدیم و علارغم اینکه دوسش دارم خودمم دیگه زیاد محل نمیزارم و به حال خودش ولش کردم حتی اگه از عشق کسی بمیرمم از حقم نمیگذرم 

سال های اول زندگی عاشقانست و از اون کارای عاشقانه گوگولی داره بعدش این حق و حقوقتن ک تورو نگه میدارن

آدمایی می‌شناسم که عاشق و دیوونه هم بودن با همه جنگیدن بهم رسیدن بعدش پسره زنه رو انداخته بیرون

یا یکی دیگه بود زنشو نزاشت درس بخونه کار کنه

یکی دیگه زنرو میزد و طلاقش نمی‌داد میگفت میخوام زجر ات بدم

اینا همشون عاشقانه ازدواح کردن

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم اون مرد حتما گاگول‌اینارو قبول کنه چقدر ساده اید

منم گاگول نیستم وقتی حق طبیعی رو ازم این کشور گرفته م طرف مقابل هم بهم نمیده ازدواح کنم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

خیلی از خانمای اطرافم این حقوق رو گرفتننمونه اش خواهرم

آفرین به همه این زنا

خیلی آدم ها بودن که بعدا هار شدنفرشته هم باشه باید همه اینا رو داشته باشیم

دقیقا

راجب حضانت و مسکن میشه توضیح بدید؟

حق مسکن یعنی میتونم موقعیت مسکن رو تعیین کنم

و بدون اجازه زن نمیتونه محل زندگی رو تغییر بده 

حق حضانت هم که مشخصه 

الان بچه نداریم و فکرم نکنم بچه دار بشیم ولی حق حضانت فرزند های آینده رو گرفتم 

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

این دیدگاه و قضاوتشون فقط به خاطر این بوده که من گفتم قصد ادامه تحصیل تا مقاطع بالاتر رو دارم پس منط ...

عیب نداره کم کم اینا هم به خودشون میان

اینا نیان بچه هاشون

بچه هاشون نه، نوه هاشون

تا ابد که موندگار نیست این افکار

دوست داشتن دلیل قانع کننده ای برای دادن حق و حقوقت نیستاگه دوست داشتن دوست داشتن باشه اون حق و حقوقت ...

در ادامه بگم ادمایی دیدم ک یسری‌حقو حقوقو گرفتن فردای عروسی رفتن واسه طلاقو مرد‌موند با ی‌مهریه ک الکی‌افتاد گردنش.مهریه ی خوشگلا. 😄 واسه این گفتم اینجا یسری‌چیزا بستگی ب شرایط دوطرف داره . من خودم هم حق کارو دارم هم تحصیل .هم طلاق با مهریه محضریه ب همسرم میگف‌مطمعنی گفت‌اره بنویس

parasoo1989@
چه راحت قضاوت می کنید مهریه نجومی گفتم یا حق طلاق و شروط سنگین گذاشتم؟؟حق تحصیل میگیرم چون قصد ادامه ...

خوشحالم که همچین خانوم هایی هستن ...بهتون افتخار میکنم