2777
2789
عنوان

چه حق و حقوق رو خوبه از همسرمون بگیریم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 108 پست
میشه راجبش توضیح بدید؟ بار اوله میشنوم

حق مسکن یعنی اینکه شوهر نمیتونه زن رو از خونه بندازه بیرون

حق سکونت هم هست که شما فقط در جائیکه دوست داری زندگی میکنی شوهرت نمیتونه ببرتت یه شهر دیگه برای زندگی اگه نخوای

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

تنصیف اموال دیگ دارایی همسرتون نصفش میرسه به شما

اینو جای مهریه میزارید یا جدا گونست؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق مسکن یعنی اینکه شوهر نمیتونه زن رو از خونه بندازه بیرونحق سکونت هم هست که شما فقط در جائیکه دوست ...

اینم خوبه واقعا 👌خوب شد فهمیدم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

به نظرم حق طلاق وقتی در قبال بخشیدن مهریه باشه خیلی قشنگتره چون ما زنا کالا نیستیم که یکی بخواد به خ ...

مهریه حق ماست عزیزم 

هیچ جوره از مهریه نباید گذشت

فکر کنم به جای مهریه میگیرن دیگدختر عموم مهریه ۱۴ سکه به اضافه ی هشت تا حق انتخاب کرد که اینم توش بو ...

آهان

حق حضانت فرزند رو فقط وقتی بچه دار میشه میتونه بگیره

اینطوری ک خیلی بده اونوقت نمیده ک طرف

میخواین  ازدواج کنید یا معامله؟ 

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

حق تصنیف اموال حق مسکن دیگه یادم بیاد میگم باز

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

اینطوری ک خیلی بده اونوقت نمیده ک طرف

تا 7 سالگی با مادره بعدش خودش تایین میکنه

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

اره عزیزم اون مرد حتما گاگول‌اینارو قبول کنه چقدر ساده اید

خیلی از خانمای اطرافم این حقوق رو گرفتن

نمونه اش خواهرم

اشتغال و تحصیل و تنصیف و تعیین مسکن رو میگیرم انشاءالله حق طلاق و حضانت و خروج از کشور رو نمیخوام دو ...

تو خواب میگیری

شما ازدواج نکنید بهتره یکی دیگه رو بدبخت میکنید چون همون اول با نقشه وارد زندگی طرف میشین 

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش.