2777
2789
عنوان

خانمایی که رابطتتون با همسرتون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 75 پست
این کارو کردی الان آرومتره؟منم همین کارآ رو میکنم ولی اخلاقش عوض نشده قبلا میمردم براش ولی با توهینا ...

فقط دادو بیداد میکنه موقع دعوا

ک اونم طبیعیه اما من جواب بدم بدتر میکنه

ممکنه چیزی بشکنه

همه میگن من خیلی صبور و بیخیالم ،اونم شوخ و مهربونه حالمو بهتر میکنه ،بنظرم رمزش اینکه وقتی اون نارا ...

من عصب بشم اون بیشتر بق میکنه و میره تو قیافه تازه باید برم عذرخواهی کنم که چرا اصلا من ناراحت شده بودم

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ،یه لحظه اتیش گرفتم

حالا نگران نباش شاید کمکتون کردن

دقیقا زنداداشم همین کارو کرد واقعا زندگیشون داشت می‌پاشید وقتی گفت دنیا رو یرم خراب شد ولی ما همه خیلی کمکسون کردیم حتی بدهی مالی بالا اورده بودن ما پرداخت کردم  ولی خدا را شکر الان چهار سال گذشته و زندگی‌شون خوبه

من تو خونه پدرم بالاتر از گل نشنیدم حالا اینجوری

همه همینیم منم شوهرم اذیت میکرد حرصم میداد منم مظلوم بودم تحمل میکردم یه هو من برعکس شدم جواب میدادم و مثل خودش بد اخلاق حرف زشت با زشت جواب میدادم بعدش یه آدم بی اعصاب شدم که مجبور شدم به قرص اعصاب رو بیارم می‌دونی یه وقت ها درست نمیشه یه وقت ها باید یا رفت از اون زندگی  یا کنار اومد سکوت کرد و تحمل 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

من باید وقتی اون عصبیه ،سکوت کنم ولی وقتی من عصبی ام بازم من سکوت کنم

نه وقتی اون عصبیه شما آروم باش بهت بی احترامی نشه بعدا که آروم شد حرف بزن 

عصبانیت توام باید تخلیه بشه دیگ 

درست گفته معلمتون ذاتا مردا تکیه گاه بودن و رئیس بودن دوس دارن اگر بخوای هی بزنی تو پرشون که ازت زده ...

درسته اما همسر من آدم منطقیه خیلی راحت حرفامونو میزنیم و در مورد چیزی با هم به یه نتیجه میرسیم اینش خوبه نظر میپرسه استدلال میخواد. ولی میدونم از منم منم کردن به شدت بدش میاد. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

راز نداره اون مهربونه و دست و دلباز منم شیطون پر انرژی

منم شیطون و پر انرژی اونم مهربون و دست و دلباز 

ولی من و دوست نداره به عشق سابقش فکرمیکنه هرچند خیلی ازون خوشگلترم ولی زندگیمون سرده و علاقه ای بهم نداره

پسسسسسس

به شاااانسه 

شااااانس

دبیرستانی که بودم یه معلمی داشتم یادم نمیاد درسش چی بود ولی عاشق این بود راجع به شوهر و بچه حرف بزنه ...

اره ولی من نمیتونم اون بهم زور بگه ،انگار یکی داره گلومو میگیره و فشار میدع و گوله گوله اشکام میاد

از تاپیکاتون مشخصه خودتون هم پر توقع و زود رنجید از همه اطرافیانتان حتما برید مشاوره،زندگی با این شرایط در روحیه دخترتون خیلی تاثیر میزاره مخصوصا این که دخترتون خیلی با همه دعوا داره و از دستش شاکی ان

این کارو کردی الان آرومتره؟منم همین کارآ رو میکنم ولی اخلاقش عوض نشده قبلا میمردم براش ولی با توهینا ...

شوهر منم همینه   من با یه اشغال براش یکی ام

ما یکبار دعوا کردیم با شوهرم مثلا قهر کردم برم بیرون صبح زود بود 🥲🤣🤣لباس پوشیدم رفتم گفتم برم یکم ...

من اگه اینکارو کنم   اون وقیح تر میشه و بیشتر اذیتم میکنه

اره ولی من نمیتونم اون بهم زور بگه ،انگار یکی داره گلومو میگیره و فشار میدع و گوله گوله اشکام میاد

تنها راه اینه عصبی میشی خودتو سر گرم کن بزن بیرون حالتو عوض کن یه روزها نیست از فرصت استفاده کن آرامش خودتو بساز موقعی که هست اون لحظات سعی کن رو چیزی که حساسه و باعث دعواتون میشه نیاد بحث میشه جواب نده یه مدت رو اینا کار کن اگه درست نشد خودتو داغون نکن برو قهر کن یا درست میشه یا طلاق میگیری راحت میشی 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️