2777
2789
عنوان

خانمایی که رابطتتون با همسرتون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 75 پست
ما ک اوایل ازدواج زیاد دعوا میکردیم همسرمم زبونش تلخ بود یهو یچیزی میگفت از صدتا فحش بدتر میسوزوندتم ...

منم نمیتونم جوابشو ندم ،ای کاش میتونستم هیچی نگم  وای غمباد میگیرم  روانی میشم و اون وقیح تر میشه

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
فقط خدای من شاهده من چقدر گذشت کردم و الان تموم اعصاب و بدنم نابوده

الهی که زندگیت خوبه بشه 

میدونی شوهرم حتی نباید باهاش مخالفت کنم باید بگم تو درست میگی 

منظورم این که همه یه موردی دارن 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی شکر ،از چشم بد دور باشید ،مشکلم اینه ایشون هیچ حرفی با من نداره ،هر حرفی هم داشته باشه با دعوا ...

ممنونم. البته آدما با هم فرق دارن نمیشه گعت من اینکارو کردم پس شما هم اینکارو کن. ولی رابطه ما خیلی دوستانه س. یه سری رفتارا رو تو همین سایت میبینم تعجب میکنم. مثلا خانمه میگه اجازه میدین همسرتون جایی کار کنه که خانم هست؟! این واقعا واسه من قابل درک نیست خانمه دیگه عزرائیل که نیست! همسر من تو اداره ای کار میکنه که با دو تا خانم تو یه اتاق کار میکنن. من همکارشو ندیدم ولی حتی اخلاقاشونم میدونم. اونم در برابر همکدرای من همینطوره. یعنی عین دو تا رفیق میشینیم تمام اتفاقات روزمون رو واسه هم تعریف میکنیم.

یا برام مهمه که ارتباط درستش با خانواده ش برقرار باشه بهش میگم زنگ زدی بهشون؟ چند روزه بی خبریا یه حالی بپرس. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چرا گفتی آخه که چی بشه مثلا اولا اونا که همیشه طرف بچه خودشونو میگیرن دوما این یعنی ما انقدری بالغ ن ...

نمیدونم ،یه لحظه اتیش گرفتم 

همه میگن من خیلی صبور و بیخیالم ،اونم شوخ و مهربونه حالمو بهتر میکنه ،بنظرم رمزش اینکه وقتی اون ناراحت و عصبانیه من کوتاه میام ،و وقتی من ناراحت و عصبانیم اون انقدر شوخی میکنه و بهم میپیچه تا از دلم دربیاد

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
زیاد اوکی نیستم بلاخره دعوا رو همه دارن ولی یک تجربه بهت بگم اینه که اصلا به خواهرشوهرت راجب دعوا ...

اولین بار تو این ۱۴ سال زندگی بود 

الهی که زندگیت خوبه بشه میدونی شوهرم حتی نباید باهاش مخالفت کنم باید بگم تو درست میگی منظورم این که ...

دبیرستانی که بودم یه معلمی داشتم یادم نمیاد درسش چی بود ولی عاشق این بود راجع به شوهر و بچه حرف بزنه! یه بار گفت مردا این مدلین که باید بگی باشه رییس تویی هرچی تو بگی بعد که حسابی بادشون کردی بگی ولی اینکار بهتره هاآااا

تو عقد بودم مادرشوهرم میگفت پسر من کله شقه هرچی میگه تو بگو چشم دیگه محل نده کار خودتو بکن! 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نمیدونم ،یه لحظه اتیش گرفتم

قابل درک ولی دیگ نکن تو که بلکر درست شدنشی از ماها پرسیدی نکن 

اخلاق همسرت ذاتا این درستم نمیشه خانم خوب ،باید سعی کن ببینی چی رو اعصابش اونو رعایت کنی یا دعوایی چیزی شد تو عصبانیتش باهاش بحث نکن 

ما ک اوایل ازدواج زیاد دعوا میکردیم همسرمم زبونش تلخ بود یهو یچیزی میگفت از صدتا فحش بدتر میسوزوندتم ...

این کارو کردی الان آرومتره؟

منم همین کارآ رو میکنم ولی اخلاقش عوض نشده قبلا میمردم براش ولی با توهیناش دیگه هیچ علاقه ای بهش ندارم فقط تحملش میکنم چون هیچ برا شخصیت من ارزش قائل نیست

خسته و دلشکسته...

یه جایی باید کوتاه اومد بیخیال شد چون واقعا هم نمیشه کاری کرد اون طرف درست کرد.. باید باهاش کنار اوم ...

من تو خونه پدرم  بالاتر از گل نشنیدم   حالا  اینجوری 

منم نمیتونم جوابشو ندم ،ای کاش میتونستم هیچی نگم وای غمباد میگیرم روانی میشم و اون وقیح تر میشه

ما یکبار دعوا کردیم با شوهرم مثلا قهر کردم برم بیرون صبح زود بود 🥲🤣🤣لباس پوشیدم رفتم گفتم برم یکم قدم بزنم

چند تا سگ دیدم معلوم. نبود وحشی بودن چی بودن داشتن میومدن سمت من

با سرعت نور باز برگشتم خونه 

اونم منو دید گفت مگ نرفتی خنده اش گرفت😅😅🤣منم خنده ام گرفت اشتی کردیم

دبیرستانی که بودم یه معلمی داشتم یادم نمیاد درسش چی بود ولی عاشق این بود راجع به شوهر و بچه حرف بزنه ...

درست گفته معلمتون ذاتا مردا تکیه گاه بودن و رئیس بودن دوس دارن 

اگر بخوای هی بزنی تو پرشون که ازت زده میشن خیلیم پر و بال بدی بهشون پرو میشن فکر میکنن چخبره درحد معمولی رفتار کنی باهاشون و چیزی که میخوای در قالب همون سیاست معلمتون بهشون قالب کنی 

همه میگن من خیلی صبور و بیخیالم ،اونم شوخ و مهربونه حالمو بهتر میکنه ،بنظرم رمزش اینکه وقتی اون نارا ...

من باید وقتی اون عصبیه ،سکوت کنم  ولی وقتی من عصبی ام  بازم من سکوت کنم