2777
2789

من ۱۶ سالمه همه چیزمو مامانم میگیرن اصلا نمیزارن خودم بگیرم حتی خوراکی مدرسه بخدا کلافه شدم میریم اردو میگم پول بدین خودم میخرم میگن نه خودم میخرم بعد جلو بچه ها زشته یه چیزی می‌خوان دور هم بخورن من میگم نه فکر میکنن من خسیسم 

از عید امسال به بعد با کلی گریه مامانمو مجبور کردم هیچی برام نخرن بجاش هفته ای صد هزار تومن بهم پول تو جیبی بدن اولا فقط مامانم میدادن اما الان دو هفته شده بابامم میدن شده ۲۰۰ تومن 

اصلا نمیزارن خودم خرج کنم هر چی مبخوام بخرم یه نه توش میارن واسه عروس هلندیم پول جمع کردم قفس خریدم با وسایل توش همش غر زدن که میخوای چیکار نمی‌دونم تینت خریدم میگن به درد نمیخوره تیشرت خریدم میگن جنسش بده ماسک مو خریدم میگن به درد نمیخوره تازه اینارم واسه هر کدومش به روز التماس کردم که گذاشتن با پول خودم بخرم 

الآنم میخواستم یکم لوازم تحریر بخرم باز شروع کردن به غر زدن که به دردت نمیخوره میخوای چیکار و فلان

میگن برو لباس بخر نمی‌دونم کتابکار بخر ازین جور چیزا حرفم اینه اگه قراره اینارو بخرم که دیگه چرا پولو می‌دین به من خودتون هرچی می‌خوان بخرین منتم سر من نزارین الکی چیکار کنم ولم کنن به نظرتون واقعا ولخرجی میکنم؟

مشکل از تو نیست عزیزم

مشکل از پدر و‌مادرته

بچه نیستی پول تو جیبی میخوای یهو تو خیابون بمونی پول نیاز داری خب

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

این موضوع بعدا برات دردسر میشه. منظورم پول نیست منظورم کنترل گرا بودن مادر و پدرته. نمیخوام در مورد آینده ای که درانتظارته چیزی بگم. فقط بهت پیشنهاد میکنم سریعا و فورا مستقل بشی و دستت بره تو جیب خودت 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳تومن کلاس ده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مشکل از تو نیست عزیزممشکل از پدر و‌مادرتهبچه نیستی پول تو جیبی میخوای یهو تو خیابون بمونی پول نیاز د ...

اصن نمیزارن تنها برم خیابون تا الان تا سرکوچه ام بدون مامانم نرفتم😑

اصن نمیزارن تنها برم خیابون تا الان تا سرکوچه ام بدون مامانم نرفتم😑

درس بخون شهر دیگه بری دانشگا

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
این موضوع بعدا برات دردسر میشه. منظورم پول نیست منظورم کنترل گرا بودن مادر و پدرته. نمیخوام در مورد ...

فقط منتظرم مدرسم تموم شه برم دانشگاه یه شهر دیگه شاید ولم کنن داداشم ۱۲زسال ازم بزرگتره خیلی کمکم می‌کنه هرچی بخوام بهش میگم اون میگیره من پولشو بهش میدم اما یواشکی چیزای بزرگ متوجه میشن میترسم اونم دیگه نزارن

این موضوع بعدا برات دردسر میشه. منظورم پول نیست منظورم کنترل گرا بودن مادر و پدرته. نمیخوام در مورد ...

مامانم از داداشم خیلی حرف شنوی دارن به نظرت به اون بگم باهاشون صحبت کنه درست میشه؟

من ۳۱سالمه تا این سن خانوادم بهم پول تو جیبی ندادن الانم نامزدم دریغ از ی قرون ک خانوادم بهم بدن جها ...

ببین بابام چرا ولی مامانم همچین آدمی نیست هیچی ازم دریغ نمیکنه ولی اصلا هیچ اختیاری از خودم ندارم ۱۶ سالمه دوستام تنها میرم خیابون میرن باشگاه اما میرم باشگاه مامانم میان اون کنار می‌شینن نگاه میکنن نمیزارن با دوستام برم بیرون مامانمم باهام میان پیش همه خجالت میکشم حتی بسته اینترنتمم مامانم میگیرن

ببین بابام چرا ولی مامانم همچین آدمی نیست هیچی ازم دریغ نمیکنه ولی اصلا هیچ اختیاری از خودم ندارم ۱۶ ...

کاملا درکت میکنم اما بهشون حق بده زمونه خرابه میترسن جونیت ب فنا بره انقد بیرون خطر آدمو تهدید میکنه ک اندازه نداره همین دوستایی ک میگی بدترن پاش بیوفته آدمو کله پا میکنن فیلم بیبدنو نگاه کن حتما

کاملا درکت میکنم اما بهشون حق بده زمونه خرابه میترسن جونیت ب فنا بره انقد بیرون خطر آدمو تهدید میکنه ...

ببین آخه این دوستی که میگم همسایمونه فامیلمونه من از نوزادی باهاش بزرگ شدم رفت و آمد خانوادگی داریم یا بقیشون ۸ ساله باهم دوستیم میشناسنشون نمی‌فهمم این رفتارا چیه بعدم من تو شهر کوچیک زندگی میکنم امنیت اینجا خیلی بالاتره نسبت به تهرانو شهرهای بزرگ

یادمه ۱۲ سالم بود کلاس زبان میرفتم معلممون مرد بود بابام به مامانم میگفتن برو یهو در کلاسو باز کن ببین چیکار میکنن شما باشی خجالت نمیکشیدی