من ۱۶ سالمه همه چیزمو مامانم میگیرن اصلا نمیزارن خودم بگیرم حتی خوراکی مدرسه بخدا کلافه شدم میریم اردو میگم پول بدین خودم میخرم میگن نه خودم میخرم بعد جلو بچه ها زشته یه چیزی میخوان دور هم بخورن من میگم نه فکر میکنن من خسیسم
از عید امسال به بعد با کلی گریه مامانمو مجبور کردم هیچی برام نخرن بجاش هفته ای صد هزار تومن بهم پول تو جیبی بدن اولا فقط مامانم میدادن اما الان دو هفته شده بابامم میدن شده ۲۰۰ تومن
اصلا نمیزارن خودم خرج کنم هر چی مبخوام بخرم یه نه توش میارن واسه عروس هلندیم پول جمع کردم قفس خریدم با وسایل توش همش غر زدن که میخوای چیکار نمیدونم تینت خریدم میگن به درد نمیخوره تیشرت خریدم میگن جنسش بده ماسک مو خریدم میگن به درد نمیخوره تازه اینارم واسه هر کدومش به روز التماس کردم که گذاشتن با پول خودم بخرم
الآنم میخواستم یکم لوازم تحریر بخرم باز شروع کردن به غر زدن که به دردت نمیخوره میخوای چیکار و فلان
میگن برو لباس بخر نمیدونم کتابکار بخر ازین جور چیزا حرفم اینه اگه قراره اینارو بخرم که دیگه چرا پولو میدین به من خودتون هرچی میخوان بخرین منتم سر من نزارین الکی چیکار کنم ولم کنن به نظرتون واقعا ولخرجی میکنم؟