2777
2789

از اول من نه زنگ زدم و نه گرم گرفتم خیلی 

حالا اونا هم خودشونو کشیدن کنار 

ولی باز یه جاهایی کرم میریزن

مثلا من مسافرت بودم هیچ کدوم از من خبر نگرفتن

الان همشون خانوادگی رفتن سفر میدونم توقع دارن زنگ بزنم ولی واقعا خستم ازین وضعیت

از یه طرف نمیتونم زنگ بزنم چون اونا برام خیلی ارزش قائل نیستن

از یه طرف میدونم اگه نکنم آخر سر من مقصر میشم و پشتم حرف درمیاد و آرامشم میریزه بهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا تماس بگیر و احوال پرسی کن بخدا هیچی ازت کم نمیشه و اینکه ارامش زندگیتم حفظ الاهی خوشبخت باشی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
شاید باورت نشه برادر شوهر (سابقم) به من میگفت تو زنگ نمیزنی ک خودتو تو دل ما جا کنیمنم گفتم بیا👍

باور میکنی ایناهم همین حرفو به من میزنن؟

میگن ما اینجوری نمیپسندیم

اخه بی ناموس تو اصلا کی هستی که بخوای بپسندی

باور میکنی ایناهم همین حرفو به من میزنن؟میگن ما اینجوری نمیپسندیماخه بی ناموس تو اصلا کی هستی که بخو ...

دقیقا ب من میگفتن تو خیلی سرد برخورد میکنی جاری تو نگا دم ب دیقه زنگ میزنه😐

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

واسه منم اینجوری بودن من انقدر نزدم که دیگه بیخیال شدنمنم ناراحت نمیشم زنگ نمیزنن از خدامم هستهفته ا ...

من الان تو این وضعیتم که خودشون توقع دارن من بزنگم

ولی خودشون نمیکنن و نمیزنن میگن اخلاق فلانی تو زنگ زدن نیست بعد اعصاب همسرمو میریزن بهم مادوتام میپیچیم بهم

بعد اخرشم پشت سر من حرف میزنن میگن بیشعوره ک نمیزنه

دقیقا ب من میگفتن تو خیلی سرد برخورد میکنی جاری تو نگا دم ب دیقه زنگ میزنه😐

وای عین منییییی

حالا من جاریم دم دست نیس 

دختر خاله شوهرمو میزنن تو سرم

ببین فلانی اینجوریه

خب خودت از اول فاصله گرفتی دیگه .اونام خبر نمیگیرن. اگه دوست داری همین روند رو زنگ نزن اگه خسته شدی ...

خودم فاصله گرفتم چون آرامش میخواستم

الان با این فاصله دارن میرینن تو اعصابم

همشم بخوام تو دست و پاشون باشمم مطمئنم جور دیگه خراب میشه ارامشم

چقدر شرایطتت مثل منه ازشون متنفرم

چیکار میکنی تو 

زنگ می‌زنی یا نه؟

بقران من موندم چیکار کنم

پنج شیش روز ک مسافرتن منم گیج میشم بزنم یا نه

بدبختی همشونم رفتن همشونم زنگ میخوان عوضیا