2777
2789
عنوان

پول یا اخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 43 پست
اگه پسر خوبیه ردش نکن ، با هم کار میکنین زندگیو می‌سازین ،ولی آدم بداخلاق درست نمیشه

دقیقا همینه ، مرسی عزیزم ولی باید مثل چی کار کنم😂❤️

ترکمنم💚❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بنظرم مهمه انگار با ی پسری آشنا شدم پسر خوبیه و بنظرم تو این زمونه پیدا کردن پسر خوب واقعا سخته ...

ببین طبق تجربه ای ک داشتم الان پسر پاک و با اخلاق خیلی کم شده متاسفانه اکثرشون یچیزی بلاخره مصرف میکنن 

اخلاق مهمه خیانت نکنه مهمه پاک باشه مهمه متعهد باشه مهمه خونواده خوبی داشت باشه مهمه مستقل باشه مهمه عرضه کار داشته باشه مهمه تنبل نباشه مهمه مسئولیت پذیر باشه مهمه 

همه اینا و درنظر بگیر 

من الان ی خواستگارمو قبول کردم همه اینارو داره اما کم رو هستش من این عیبشو پذیرفتم و تمام تلاشمو میکنم ک در کنار من خوب بشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

ولی تاپیک قبلتو خوندم فککنم مامانش آدم دخالت گری باشه خیلی حواست باشه من ببار با همچین خونواده ای نامزد کردم بیچارم کردن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

ببین طبق تجربه ای ک داشتم الان پسر پاک و با اخلاق خیلی کم شده متاسفانه اکثرشون یچیزی بلاخره مصرف میک ...

اینا همه هست پسر خوبیه واقعا ولی ما چندتا مشکل اساسی ترم داریم 🙁

ترکمنم💚❤️

اینا همه هست پسر خوبیه واقعا ولی ما چندتا مشکل اساسی ترم داریم 🙁

چ مشکلاتی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی تاپیک قبلتو خوندم فککنم مامانش آدم دخالت گری باشه خیلی حواست باشه من ببار با همچین خونواده ای نا ...

وایییی دقیقا ببین به اسم احترام به پدرمادر دلشون می خواد حتی اینکه بچشون چی لباس می پوشه رو هم توش دخالت کنند 

تنها مشکل ما مامانشه اما با خودم میگم چرا مامانش نباید منو بخواد و بخواد سنگ بندازه وسط ارتباط ما خدایی من از هیچ لحاظی ازش کم نمیارم ، حتی خودشم گفت که اگه مامانم بخواد برام یه دختر پیدا کنه مطمنم هیچ کدومشون به تو نمی رسن 

اصلا نمی‌دونم چی بگم خیلی ناراحتم 💔

ترکمنم💚❤️

چ مشکلاتی

خونواده ی خیلی مذهبی ببین ی دختر دارن هنوز مدرسه نمیره براش چادر خریدن🥲

یا مادر کنترل گر که اسم کنترل گریشو گذاشته احترام یعنی تو بزاری مامانت کنترلت کنه و این اجازه میشه احترام 

ترکمنم💚❤️