😂بیاطلا و نقره و برنز همش 🏅🥈🥉🏆تقدیم تو باد😍🤗🤩😍😍😍🤩😁 افرین جانا خانوم بیشتر فعالیت کن😁
😁😃💃💃💃💃💃💃💃
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
طرف رو من ریپ زد قفل کردرو من ها☹حقش بود بشورمشنبود؟
هاااا عامو حقش بوووود، حقش بود واقعا، غلط کرده ریپ زده زرم زرمزده ... بچه بود فکرکنما زودم ترسید چیز کررد تو شلوارش
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مرسی لطف داری... این بنده ی حقیر دو تا رو داره ها همیشه مهربون و صبوره ولی یه وقتایی هم جن درونشبیدار میشه دیگه 😁😂🤣😝 فقط وقتی مهربونم درد و دلکن😘
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻 «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀 https://daigo.ir/secret/21646061130🦄 🙃 لینک چت🙃
تاپیکمو ترکوند نی نی یار🤕حیف کامنت غلط کردمش بود ک ترکیدکاش اسکرین میگرفتم😂
من دیدم 😁 حال کردما دیدم نوشت معذرت میخوام شرمنده و....
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مرسی لطف داری... این بنده ی حقیر دو تا رو داره ها همیشه مهربون و صبوره ولی یه وقتایی هم جن درو ...
البته وقتی جن درونت فعال میشه رو هم دیدم قبل از اینکه جانا بدنیا بیاد توی کامنت ها بدجوری هم فعال میشه 😂😂😂😂😂😂😂 قربونت برم عزیز دلمی فعلأ که نمیشه باید مراقب جانا جان باشی و بیشتر وقتت رو بزاری واسه اش 😍😍
البته وقتی جن درونت فعال میشه رو هم دیدم قبل از اینکه جانا بدنیا بیاد توی کامنت ها بدجوری هم فعال می ...
😍🥰😁😉پیش میاد دیگه
حتما سرفرصت😘
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40