2777
2789
عنوان

پول یا اخلاق

193 بازدید | 43 پست

بچه ها اخلاق و منش و لایف استایل سالم ی پسر مهمه یا پول و موقعیت اجتماعیش 

منظورم از موقعیت اجتماعی پسر پولدارِ خفن نیست یکی در سطح خودم منظورمه

ترکمنم💚❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جفتش ولی اخلاق مهم تره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

صددرصد اخلاق مهمتره

منم بنظرم مهمه انگار با ی پسری آشنا شدم پسر خوبیه و بنظرم تو این زمونه پیدا کردن پسر خوب واقعا سخته اما از خودم پایین تره حالا نه خیلی پایین اما هست مرددم واقعا 

ترکمنم💚❤️

جفتش ولی اخلاق مهم تره

منم بنظرم مهمه انگار با ی پسری آشنا شدم پسر خوبیه و بنظرم تو این زمونه پیدا کردن پسر خوب واقعا سخته اما از خودم پایین تره حالا نه خیلی پایین اما هست مرددم واقعا

ترکمنم💚❤️

منم بنظرم مهمه انگار با ی پسری آشنا شدم پسر خوبیه و بنظرم تو این زمونه پیدا کردن پسر خوب واقعا سخته ...

اگه پسر خوبیه ردش نکن ، با هم کار میکنین زندگیو می‌سازین ،ولی آدم  بداخلاق درست نمیشه 

جفتش

با ی پسر خوب و پاکی آشنا شدم که از خودم پایین تره واقعا مرددم اگه باهاش ادامه ندم آیا تضمینی هست کسی رو پیدا کنم که خوب باشه اما در سطح خودم باشه 

ترکمنم💚❤️