2777
2789
عنوان

پول یا اخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی دقیقا ببین به اسم احترام به پدرمادر دلشون می خواد حتی اینکه بچشون چی لباس می پوشه رو هم توش د ...

منم همین مشکل و داشتم ماهم دوست بودیم من خودم و خونوادم واقعا در سطح بالاتری بودیم ولی انگار مامانش نمی‌خواست منو در ظاهر خیلی خوب جلو پسرش برخورد میکرد اما واقعا خوب نبود باهام و هی منو میکوبیدن هی تحقیذم میکردن 

توهم مثل خواهر خودم خیلی مراقب باش من نمیگم تمومش کن اما حتما با مشاور صحبت کن بهترین تصمیم و بگیر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

خونواده ی خیلی مذهبی ببین ی دختر دارن هنوز مدرسه نمیره براش چادر خریدن🥲یا مادر کنترل گر که اسم کنتر ...

مورد اول که چیز خاصی نیست . فکر نکنم واسه بیرون و پوشش اصلیش خریده باشن 

فوقش واسه مجلس محرمی چیزی تو هیات که اونم خود دختر بچه ها کلی ذوقشو دارن 

ولی کنترل گری نه سخته ، اونم بستگی داره الان در چه حد باشه ؟! قرار باشه ادامه دار باشه بده خیلی بد ولی الان که بچه توی خونشه تا حدودی لازمه واقعا 

الحمدلله رب العالمین 
اخلااااق خیلی مهمه. پولم مهمه البته اما من ورژن خودم همه چی تمومم به خدا انقد قشنگ وجذابه قیافم که ...

واقعا عزیزم سعی کن بهتر شی من خودم قیافم متوسطه بنظرم اما اخلاقمم تعریفی نداره 😂

اما در کل آدم با اخلاقی پیدا کردم با ی مامان کنترل گر 💔

ترکمنم💚❤️

خونواده ی خیلی مذهبی ببین ی دختر دارن هنوز مدرسه نمیره براش چادر خریدن🥲یا مادر کنترل گر که اسم کنتر ...

این خیلی بده خیلی زیاد 

حتما باباش ب اندازه کافی ب مامانش توجه نمیکنه درسته ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

مورد اول که چیز خاصی نیست . فکر نکنم واسه بیرون و پوشش اصلیش خریده باشن فوقش واسه مجلس محرمی چیزی تو ...

آره درست میگی اما برای من خیلی عجیب بود راستشو بخوای 

کنترل گری هم بحث اینه مامانش از من خوشش بیاد یا نه و اونم فقط ظاهره چقدر خودتو می پوشونی اینا 

اگه خوشش نیاد که من واقعا بنظرم دلیلی نداره خوشش نیاد ، کلی اذیت می کنه خودت بری

ترکمنم💚❤️

این خیلی بده خیلی زیاد حتما باباش ب اندازه کافی ب مامانش توجه نمیکنه درسته ؟

من اینو متوجه نشدم ولی سعی می کنم بیشتر ازشون بفهمم کلا حس میکنم از این خانم عصبانیاست 

ترکمنم💚❤️

آره درست میگی اما برای من خیلی عجیب بود راستشو بخوای کنترل گری هم بحث اینه مامانش از من خوشش بیاد یا ...

خیلی خیلی مهمه که مادر شوهر ازت خوشش بیاد، بدش بیاد یا خوشش نیاد زندگی نداری دیگه . 

الان مطمئنی خوشش میاد یا نه؟ 

الحمدلله رب العالمین 
من اینو متوجه نشدم ولی سعی می کنم بیشتر ازشون بفهمم کلا حس میکنم از این خانم عصبانیاست

اره دقت کن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40