2777
2789
عنوان

با دوست خودپسند چیکار باید کرد

46 بازدید | 8 پست

کسی اینجا دوست خودپسند داره؟؟ یعنی کسی که عن خودشیفته بودن رو درآورده باشه؟
ببینید مثلا دارم با دوستم حرف می‌‌‌زنم، جای اینکه بیاد پیامم رو جواب بده ویدیو مسیج می‌فرسته از خودش که مثلا میکاپ جدید انجام بده یا موهاشو یه مدلی بسته.
بعد فکر می‌کنه خوشگلترین انسان کره زمینه.
خوشگله‌ها خودم همش ازش تعریف می‌کنم ولی خسته شدم جدی از این رفتاراش
شده من بارها حالم بد بوده می‌خواستم باهاش حرف بزنم، بعد بی‌اهمیت به من همون شب اومده عکساشو فرستاده که کدوم رو استوری کنم بنظرت
درحالی که خودش وقتی حالش بده کلییی باهاش حرف می‌زنم تا حالشو بهتر کنم ولی این انگار نه انگار
یا خیلی وقتا پیامام رو جواب نمی‌ده یه چیز دیگه می‌فرسته
خیلی رومخمن اینکارا و دیگه نمی‌دونم چیکار کنم
بیرون هم که می‌ریم همش چشم به دخترای دیگه‌ست که واییی این چه خوشگله این چه باحاله کاش باهاش دوست بودممم
انگار نه انگار باهم اومدیم بیرون و من دوستشم!
توهمی هم هست مثلا کافیه یک بدبختی یه لحظه چشمش بخوره بهش، اینطوریه که فلانی ازم خوشش اومده.

چندبار هم به وضوح از تیپ و استایل من ایراد گرفته (چون سلیقمون فرق داره) بعد من قیافم بی‌بی فیسه، اون روز برگشته می‌گه خودتو شبیه بچه‌ها درست نکن :/ گفتم من خودمو شبیه بچه‌ها درست نمی‌کنم دیگه قیافم اینه سنم کمتر می‌زنه

گفت نهه خودت یه کاری می‌کنی اینطوری بنظر بیای 😒
اعصاب نذاشته برا من

کات و انتخاب یه دوست جدید حال بین و قدرشناس 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه دوستی داشتم خودشیفته بود شوهر میکنه به یه پسر که فتوکپی میمون

همه مسخرش میکنن ولی ازونجایی که خودشیفته بود دیدم همش میگه همه ازم حسودی میکنن تو ام 

منم انداختمش دور واسه همیشه

خودشیفته ها خطرناکن

ولشون کن

من یه دوستی داشتم خودشیفته بود شوهر میکنه به یه پسر که فتوکپی میمونهمه مسخرش میکنن ولی ازونجایی که خ ...

می‌دونی این چه مدل خودشیفته‌ایه؟؟

مثلا عاشق خودشه‌ها و خودشو قبول داره ولی الکی میاد می‌گه وای خیلی زشتمم اصلا اعتماد به نفس ندارم، که ازش تعریف کنی 😂

می‌دونی این چه مدل خودشیفته‌ایه؟؟مثلا عاشق خودشه‌ها و خودشو قبول داره ولی الکی میاد می‌گه وای خیلی ز ...

اهاان

در کل اگه الان بزاریش کنار بهتره

در اینده که ازدواج کنه بدتر میشه

می‌دونی این چه مدل خودشیفته‌ایه؟؟مثلا عاشق خودشه‌ها و خودشو قبول داره ولی الکی میاد می‌گه وای خیلی ز ...

یه چی بگم

من دو ساله یه دوست صمیمی دارم

حقیقتا گاهی ازش دلگیر میشم به شدت 

و تازه که تو ویژگی های دوستت رو گفتی متوجه شدم که چقدر اونم خودشیفته گونه رفتار میکنه

مثلا هر وقت کوچک ترین مشکلی داره زنگ میزنه 5 ساعت راجبش غر میزنه پشت سر بقیه حرف میزنه غیبت میکنه 

بعد من وقتی ناراحت باشم به هیچ وجه جرئت ندارم باهاش صحبت کنم چون قضاوتم میکنه و مدام میگه خیلی ضعیفم مهمه نیس مساله و بی خیال شم!