2777
2789
عنوان

عاشق مواد فروش شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2190 بازدید | 131 پست

ببخشید خندم گرفت😂

ذات بد درست شدنی نیس بابا این همه ادم مگ قحطه

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

میگن اگه باز تو تنگنا بیفته می‌ره سراغ همون کار

خیلی احتمالش هست

با مشاور صحبت کن

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو بدبخت نکن ازدواج‌کنی حتما میره سراغ مواد بر میگرده میگه میخواستی نیایی خودت فهمیدی من این کاره ام چرا اومدی

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
ذاتش بد نیست لابد مجبور بوده چرا همه چیو به هم ربط میدین آخه وقتی از هیچی خبر ندارین

چیه حتما می خوای بگی نیاز مالی داشته بسه بابا اگه ذات داشت میمرد ولی سمت این کارا نمی رفت

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

میگن اگه باز تو تنگنا بیفته می‌ره سراغ همون کار

آها چی بگم

نمیدونم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ذاتش بد نیست لابد مجبور بوده چرا همه چیو به هم ربط میدین آخه وقتی از هیچی خبر ندارین

شیشه تریاک و سیگار نیست ک عوارضش برا خود فرد باشه

خیلی خیلی خطرناکه هردفعه خبرش درمیاد یارو شیشه زده زن و بچشو کشته و...

واقعا خرید و فروشش ذات نادرست میخواد

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
نمیدونم واقعا به نظرم با یه مشاور با تجربه صحبت کن اینجا نظرات شاید سطحی باشه

مطمعن باش مشاورا اسگلتر از من و شمان

بیا جانا عنایت کن تو مولانای رومی را ، غلام شمس تبریزم قلندروار می‌گردم 🦋༘ 

شش ساله دوست بودیم چند ماهه نه ماهه تو رابطه ایم هم محله ای هستیم از اینستا

اسی هم شیشه فروشه هم خیانت میکنه

میدونم سخته ولی الان ولش کنی بهتره تا بعدا با ۴۰سال سن حسرت ی زندگی عادیو بخوری و شوهرت ی بدرد نخور خائن باشه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد